Британія — головна злочинниця

Британські солдат та палестинські полонені під час повстання.

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

На нас, мусульманах, лежить обов’язок історичної помсти Британії. Ісламська Держава поширювала Іслам на землі. Люди масово входили в релігію Аллаха. Третина земної кулі була оповита миром і безпекою на протязі більше десяти сторіч.

За цей час рівень злочинності у світі значно знизився, а рабство і зовсім зникло. Припинилась бідність, зникло невігластво, розцвіли наука і архітектура. Але тут на арену вийшла колоніальна Британія. Вона почала сіяти хаос на землі, розширюючи свій вплив, заснований на розграбуванні багатств ісламських і неісламських народів і всмоктуванні крові людства. Так вона і стала «імперією, над якою ніколи не заходить сонце».

Якщо ми простежимо політичну, військову, економічну чи іншу діяльність держави Великобританія, то знайдемо, що вона на протязі п’яти сторіч запалювала фітіль криз на п’яти континентах. Вона змінила демографію багатьох країн і знищила корінне населення Австралії та інших місць. Вона розпалювала націоналістичний і патріотичний розбрат серед ісламських народів в ісламських землях і підпитувала озброєні рухи для опору проти Ісламської Держави. Це призвело до втрати ісламських територій одна за другою. Великі вілаяти почали відокремлюватись від Османського Халіфату під гаслом так званої «незалежності». На цих відірваних територіях влада була віднята у мусульман і передана буддистам, індусам, язичникам та езотеричним рухам (батинія). Британія невпинно протидіяла Ісламській Державі, поки не зруйнувала її у 1924 році, видворивши із столиці останнього османського халіфа. Вона почала натовпами виводити людей із релігії Аллаха. Британія ввергла світ в дві світовій війни, які унесли мільйони життів. Вона викликала катастрофи в багатьох європейських країнах, прагнула саботувати Росію і втягнути Америку в складні проблеми в країнах Африки і Азії, що перебувають під британським впливом.

Британія не обмежилась руйнуванням Ісламської Держави, а почала переслідувати мусульман в їх домах після зміни ісламської політичної системи Халіфат. Її наступною метою стало змінення економічної, соціальної, освітньої та інших систем. Продовжуючи тиснути на мусульман, вона встромила отруйний кинджал в серце ісламського світу, створивши єврейське утворення в центрі Шаму — Палестині. Услід за цим палестинців почали виганяти із власних домів, що стало причиною приниження і ганьби усього ісламського світу. Мусульмани втратили ісламську ідентичність, ставши муттю в річному потоці. Саме Британія відродила рабство після того, як Ісламська Держава покінчила з ним. Один із видатних ісламських вчених сказав щодо цього: «Просочуйте своїх дітей ненавистю до Британії подібно тому, як материнське молоко просочує плоть і кістки дитини».

Побувавши в Британії, я знайшов там розкішну інфраструктуру, при цьому британська економіка не має ніяких артерій, окрім грабування інших народів. Увійшовши в Британський музей, я не знайшов там британського залу, а знайшов ісламський, грецький, фараонів і так далі. А це підтверджує одне — Британія переважно обкрадала культури різних народів.

Якщо ми захочемо зупинитись і перерахувати злочини Британії проти людства, і проти мусульман — зокрема, тоді нам не вистачить часу і сил. Єгипет, Судан, Аракан, Індія, Пакистан, Ємен, Сомалі, Лівія і Північна Африка в цілому, а також Західна Африка, Дальній Схід, Іраку, Сирія, Ліван, Палестина — і це іще не усі постраждалі від рук британців народи і землі. Британія по сьогоднішній день продовжує наносити удари по півмертвому тілу ісламського світу. Будьте упевнені, що бідність, невігластво і смертельні суперечки, які укорінились серед мусульман, є продуктом британської хитрості і підступності. Якщо ми захочемо провести суд над Британією за ті злочини, які вона скоїла проти мусульман, то нам не вистачить часу навіть на розгляд цих справ. Тому вона гідна називатись головною злочинницею і причиною нещасть людства. Наші душі не зціляться, а наші серця не позбавляться від гніву, поки ми не побачимо, як армія Халіфату змете Британію, після чого буде правити над нею Ісламом. Тільки тоді злочини Британії зникнуть з лиця землі назавжди, і разом з ними зникне лев’яча частка хитрості і обману на землі, а зі зникненням королівського престолу кінчиться гірша епоха в історії людства.

Мусульманські правителі, араби і неараби, усі без винятку були агентами Британії після руйнування держави Халіфат. Британія контролювала і досі контролює більшість країн, які знаходились в складі Халіфату. Вона креслить для них політику миру і війни, а також політику розвідувальної роботи. Але найголовнішою метою цієї політики є протистояння вірним синам Ісламської Умми, працюючим над встановленням релігії Аллаха і відновленням Халіфату. Горе їм! Вони анулювали Шаріат і замучили людей. В їх епоху зубожіння і невігластво впали на найнижчий рівень. Пророк ﷺ сказав:

مَنْ أُذِلَّ عِنْدَهُ مُؤْمِنٌ فَلَمْ يَنْصُرْهُ وَهُوَ قَادِرٌ عَلَى أَنْ يَنْصُرَهُ أَذَلَّهُ اللَّهُ عَزَّ وَجَلَّ عَلَى رُءُوسِ الْخَلَائِقِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ

«При кому був принижений віруючий, хоча він міг допомогти, того Аллах принизить перед усіма Своїми створіннями в День Суду» (Ахмад).

Надія на допомогу Аллаха зросла після того, як з’явились мусульмани, які працюють над відродженням Умми. Мусульмани після усіх цих випробувань усвідомили, що немає іншого порятунку, окрім як в Ісламі, і усвідомили, що немає сили у Ісламу без Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, ознаки якого стали рясно з’являтись. Другий Праведний Халіфат повинен прийти після епохи зла і насильства, в якій ми живемо. Тоді і здійсниться обіцянка Аллаха для старанних мусульман:

وَعَدَ ٱللَّهُ ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ مِنكُمۡ وَعَمِلُواْ ٱلصَّٰلِحَٰتِ لَيَسۡتَخۡلِفَنَّهُمۡ فِي ٱلۡأَرۡضِ كَمَا ٱسۡتَخۡلَفَ ٱلَّذِينَ مِن قَبۡلِهِمۡ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمۡ دِينَهُمُ ٱلَّذِي ٱرۡتَضَىٰ لَهُمۡ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّنۢ بَعۡدِ خَوۡفِهِمۡ أَمۡنٗاۚ يَعۡبُدُونَنِي لَا يُشۡرِكُونَ بِي شَيۡ‍ٔٗاۚ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене» (24:55).

Посланець Аллаха ﷺ сказав:

ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً جَبْرِيَّةً فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ. ثُمَّ سَكَتَ

«Потім прийде період зла і насильства, який триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім знов прийде період Халіфату, заснованого на методі пророцтва», — і замовчав після цього» (Ахмад).

Нехай Аллах дасть можливість нам бути в числі воїнів ісламської армії і зробить нас свідками того, як Халіфат карає історичних злочинців, таких як Британія, Америка, Росія і Китай.

وَٱللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰٓ أَمۡرِهِۦ وَلَٰكِنَّ أَكۡثَرَ ٱلنَّاسِ لَا يَعۡلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не відає про це (12:21).

 

Газета «Ар-Рая»
Шейх Іссам Аміра, Бейт аль-Макдіс
16 Рабі аль-авваль 1444 р.х.
12.10.2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню