Халіф в достатку почне роздавати майно населенню, не ведучи йому рахунок

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

О, мусульмани! Ми закликаємо вас відмовитись від капіталістичної ідеології та її економічної і фінансової моделей.

Ми закликаємо вас не реагувати на міжнародний тиск і відмовитись від міжнародної допомоги і кредитів. В обмін на це ми пропонуємо вам реалізувати ісламський проект, який надасть вам нове і безпечне життя, вільне від економічних і фінансових криз. Іслам встановив божественну справедливу економічну систему, яка не дозволяє якому-небудь класу суспільства контролювати решту людей.

Іслам — це ідеологія, яка містить в собі систему для життя, запровадження якої досить для рішення усіх проблем і криз. Основи, на яких Іслам побудував економічну систему, здатні вирішити економічні кризи в наших країнах. Немає необхідності запозичення у колоніальних міжнародних закладів, які не хочуть нашого відродження і піднесення. Ісламська економічна система гарантує справедливий розподіл багатств у суспільстві, щоб ніхто нікого не пригноблював, а купка багатіїв і іноземних компаній не владарювала над багатствами країни і народу.

Те, що ми пропонуємо, не є вигадкою і фантазією, усе це запроваджувалось на практиці в епоху Халіфату і приносило свої плоди суспільству. З волі Аллаха, ці часи повернуться знов. В достовірному хадісі Посланець Аллаха ﷺ сказав:

يَكُونُ فِي آخِرِ أُمَّتِي ‌خَلِيفَةٌ يَحْثِي ‌الْمَالَ حَثْياً، لَا يَعُدُّهُ عَدَداً

«В кінці (строку, відпущеного) моїй Уммі, з’явиться халіф, який буде роздавати гроші набираючи їх пригоршнями і не рахуючи їх» (Муслім).

 

22 Рабі ус-сані 1444 р.х.
16 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню