Революція Умми продовжиться до встановлення Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

17 грудня була дванадцята річниця революції Умми, почата в Тунісі. Колоніальний Захід та його агенти по сей день намагаються зломити волю народу Туніса і придушити його революційні настрої усіма доступними засобами. Вони намагаються припинити будь-які спроби кардинальних змін на основі Ісламу, особливо коли Іслам і Халіфат стали громадською думкою, охопивши мусульманські країни, включаючи Туніс.

Захід намагається відхилити революцію з її шляху через велику небезпеку, яку вона становила для його впливу в регіоні. У травні 2011 року в Довілі, Франція, відбулася конференція «Великої вісімки», щоб скувати Туніс міжнародними угодами і утопити його в боргах. Захід накреслив майбутнє для Тунісу згідно зі своєю точкою зору на життя, він надав свою вигадану конституцію, яка не допускає Іслам до правління і зберігає інтереси Заходу. Через цю конституцію Захід контролює політичну сцену, приводячи до влади того, кого побажає. Незважаючи на усю хитрість, йому та його дешевим «інструментам» не вдалось загасити полум’я революції. 25 липня 2021 року була чергова спроба зберегти світську систему, яка рушиться, замінивши одного агента на іншого і змінивши конституцію 2014 року на нову. Таким чином, Захід прагне зберегти свій вплив, але спочатку йому необхідно віддалити народ Туніса від Ісламу, його системи і законів.

У зв’язку з річницею інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Тунісі опублікував прес-реліз, в якому говориться:

«Вистава з виборами в законодавчі органи є замахом на право Аллаха у виданні законів, але це не все. Рішення президента Кайса Саіда провести вибори в річницю революції — це іще одна глава у змові з метою знищити революцію раз і назавжди і встановити світський режим, який є причиною страждання і втрат. Окрім того, це його відповідь західним країнам, щоб вийти із надзвичайного положення шляхом створення нового парламенту, який дозволить йому зберегти інтереси Заходу і просунутись уперед у виконанні зобов’язань уряду перед МВФ. Умма усвідомила, що ці вибори, в яких беруть участь прозахідні політики, є інструментом стабілізації режиму. Бойкотування і небажання брати участь в майбутніх виборах нанесли сильний удар по колоніалізму і його прислужникам.

О, народ Туніса! Корінні змінення сьогодні є неминучістю. Революція перебуває в тяжкому стані, тільки лише старанна діяльність по зміненню цієї порочної реальності врятує її. Є ті, хто бореться проти революції, вони намагаються загасити її вугілля і зарубати коріння, щоб покінчити з нею раз і назавжди. З іншого боку, є ті, хто працює над її збереженням, вони розпалюють її вугілля і коректують курс згідно стратегічному погляду, заснованому на політичному проекті Праведного Халіфату.

Хізб ут-Тахрір закликає народ Туніса завершити свою революцію і взяти до уваги проект, який ми пропонуємо. Цей проект заснований на принципах Ісламу, тільки він здатен вивести Умму із глухого кута і привести революцію до її цілей. Проект полягає у скиненні режиму в усіх його проявах і символіках, а потім — у встановленні на його руїнах праведного і справедливого правління — встановлення Другого Праведного Халіфату».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 422
27 Джумада аль-уля 1444р.х.
21 грудня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню