Єдиний спосіб підняти Єгипет — правильне відродження

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Положення народу Єгипту при капіталістичній системі подібно тому, як нібито він тоне в морі, де немає порятунку. Як тільки капіталізм припинить панувати в Єгипті, народ одразу ж відчує це.

З запровадженням Ісламу люди будуть врятовані від цього утоплення. Для того, щоб зняти тяготи життя з народу Єгипту, необхідно зупинити потік розграбування багатств, утікаючих в казну Заходу, і зупинити постійне нехтування державними активами, які були засновані потом і кров’ю народу. Необхідно скасувати податок в 74%, який пожирає заощадження людей, а також скасувати нечувані рахунки за воду, електроенергію і газ, які початково є громадським надбанням. Але усе це можливо реалізувати тільки в межах системи і держави Ісламу.

Ми прагнемо реалізувати в життя справедливу і милосердну систему Ісламу, яка піклується про людей, одягає, кормить і допомагає потребуючим. Вона не обдаровує людей благами, турботою і гідним життя для того, щоб торгувати з ними. Такої реальності ми бажаємо для Єгипту та усієї Умми, це ціль кожного, хто бажає блага для Єгипту і його народу. Шлях до благополуччя лежить в трьох пунктах:

По-перше, необхідно викоренити капіталістичну систему, яка контролює нашу країну, викоренити її з усіма інститутами, символами і прибічниками, в усіх видах і формах.

По-друге, необхідно повністю обрубити вплив Заходу, в тому числі — закрити його посольства, які втручаються в нашу країну і поширюють свою отруту серед наших синів.

І третє: запровадження Ісламу належним чином у виді Праведного Халіфату, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва.

Тільки так буде піднято Єгипет і так відбудеться його відродження в усіх областях, і немає іншого шляху, окрім цього, для бажаючих блага Єгипту і його народу.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №424
11 Джумада ас-сані 1444 р.х.
4 січня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню