Революційний рух продовжує вимагати звільнення затриманих

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У випуску новин інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Сирії від 26 січня 2024 року повідомлялось, що революційний рух почав свій новий тиждень під заголовком «Досить того, що Аллах є Покровителем! Досить того, що Аллах є Помічником!».

Мітинги і народні демонстрації тривають вже дев’ять місяців у межах щоденної революційної активності в сільських місцевостях Алеппо та Ідлібу. Протестуючі вимагали звільнення ув’язнених, усунення маріонеткових лідерів, відновлення рішучості революції, відкриття фронтів і підтримки Гази шляхом мобілізації армій і місцевих сил. Вони також підкреслили мирний характер своїх протестів і рішучість їх, поки усі вимоги не будуть виконані. В цьому контексті була зроблена заява родини і родичів шейха Ахмада Хаджи Мухаммада, якого 100 днів як викрали люди Джулані, агента коаліції.

Учасник протестів Абдульхай Шейх Абдульхай направив послання громадськості, щирим муджахідам, і зокрема — шановним жителям міста Атаріб: «Минуло 263 дня з того часу, як мій батько, доктор Насир Шейх Абдульхай, був заарештований силами «Хайят Тахрір аш-Шам» (ХТШ). 263 дня виплачені моїм батьком у якості покарання за наказ схвалюваного і заборону засуджуваного, за заклик до скиненню злочинного режиму! Насир Шейх Абдульхай почав свою боротьбу проти сирійського тирана задовго до мого народження. Всевишній Аллах іще до революції позбавив мого батька від темниці сирійського тирана, а сьогодні він знов заарештований — вже силами «ХТШ» — без яких-небудь звинувачень. За усі 263 дня ми бачили його усього 25 хвилин! Окрім «тортур нам заборонили бачити його і відвідувати протягом майже чотирьох місяців. О, щирі муджахіди і революціонери, хіба цим задоволений Всевишній Аллах, хіба цим задоволені ви?! Звертаючись до керівництва «ХТШ», ми у черговий раз вимагаємо, щоб ви звільнили мого батька, який говорить слово істини, доктора Насіра, сина свобідного Атаріба! Хвала Аллаху, Господу світів!»


Газета «Ар-Рая»
19 Раджаба 1445 р.х.
31 січня 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню