Рішення Міжнародного Суду — не більше аніж слова!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Як тільки були винесені рішення Міжнародного Суду, почались святкування і тріумфування у ЗМІ, суспільстві, а також з боку низки урядів країн, включаючи мусульманські. Тріумфування було такого рівня, що деякі охарактеризували це як вирішальну перемогу!

Проте якщо уважно вивчити ці рішення, стає ясно, що це усього лише ілюзія, це повторення тих же слів, які пролунали у перші дні конфлікту. Ці розмови включають в себе захист цивільного населення, поставки гуманітарної допомоги і заборона підбурювання до геноциду і скоєнню злочинів проти людяності у відношенні цивільних осіб, але у той же час немає реальних заходів, немає навіть заклику до припиненню війни. З іншого боку, єврейське утворення продовжує свої злочини, не звертаючи уваги на ці «рішення». Сіоністи практикують відверту брехню, щоб зменшити обурення світової громадської думки відносно своїх жорстоких злочинів, вони піддають критиці Міжнародний Суд, який викликав у них деяке замішання.

Слід зазначити, що Міжнародний Суд є одним із інститутів ООН, яка, у свою чергу, узаконила єврейське утворення в Палестині і винесла рішення про розділ в 1947 році, а також ООН були винесені інші рішення, які утвердили єврейське утворення на палестинській землі. Міжнародний Суд — це інструмент в руках крупних держав, від якого не слід чекати блага і справедливості для пригноблених. Окрім того, відсутність у нього необхідних виконавчих механізмів для здійснення своїх рішень робить ці рішення ближче до рекомендаційних або виражаючих докір і невдоволення, аніж до реальних дій для зупинення звірських злочинів, включаючи ті, які кояться сіоністським утворенням за підтримкою і покровительством США, які мають значний вплив в ООН та її інститутах.

Те, що відбувається в секторі Газа з точки зору геноциду і злочинності, не вимагає розслідування і розгляду. Чому суд погодився розглянути справу, не порахувавши те, що відбувається, геноцидом, і не почав вимагати припинення війни?! Як міжнародна спільнота може виправдати себе таким кроком?! Як можуть міжнародні організації заявляти, що вони перемогли в підтримці народу Палестини?!

Рішення суду — це не захист крові мусульман в Газі, а, швидше, захист капіталістичної ідеології, заснованої на такій ключовій концепції, як права людини. Його рушійна сили скерована на запобігання занепаду західної культури в очах світової спільноти, включаючи західні народи, які починають проклинати свою хибну культуру, викриту війною в Газі. Цей крок закликаний показати, що існує різниця між позиціями таких злочинних країн, як Америка, Великобританія і Франція... і позицією капіталістичної ідеології та її міжнародних інститутів відносно того, що відбувається в секторі Газа. Як нібито ці злочинні країни не керуються цією ідеологією. Вони зберігають і підтримують єврейське утворення, виходячи із матеріальної цінності, де практична сторона заснована на колоніальному пригнобленні для контролю і розграбування багатств!

Той, хто стежить за подіями в секторі Газа — вбивства, голод, вимушене переміщення і насильство, — усвідомлює наскільки жителі сектора потребують того, хто зміг би звільнити їх від цієї несправедливості і припинити цей звірський геноцид. Ідеологія капіталізму позбавлена основоположних людських цінностей, які спонукають людей протистояти несправедливості і злочинам навіть в країнах і королівствах, які не розділяють їх віру і культуру. Прикладом такого протистояння є дії Османського Халіфату у період ірландського картопляного голоду, коли народ Ірландії перебував під владою британської корони, або мить, коли невіруючі курайшити зняли економічну блокаду з мусульман і племен Хашим і аль-Мутталіб.

На тлі цієї глобальної несправедливості не залишилось нікого, хто б зміг зупинити цей геноцид, окрім Ісламської Умми, яка здатна на це, якщо буде діяти під керівництвом щирого і свідомого політичного керівництва, здатного скинути зрадницькі маріонеткові режими, встановити Халіфат і об’явити джихад для підтримки народу Гази і звільнення Палестини. Це те, чим повинна бути заклопотана Умма. Нехай західна цивілізація продовжує проклинати своїх ідолів, країни — викривати одна одну, а міжнародні інститути — ставити у незручний стан єврейське утворення і його прибічників.


Газета «Ар-Рая»
19 Раджаба 1445 р.х.
31.01.2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню