Насильство єврейських поселенців погрожує інтересам американської політики

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

1 лютого 2024 року президент США Байден підписав безпрецедентний наказ про введення санкцій проти 4 єврейських поселенців, які напали на палестинців на окупованому Західному Березі.

Радник Байдена по національній безпеці Джейк Салліван заявив: «Президент Байден підписав наказ про дії, які підривають мир, безпеку і стабільність на Західному Березі». Он вказав, що «президент Байден виразив занепокоєність насильством на Західному Березі з боку радикальних діячів, яке в 2023 році досягло рекордного рівня», і сказав: «Це насильство становить загрозу для миру, національної безпеки і інтересів американської політики».

«Ар-Рая»: Америка почала усвідомлювати, що агресивні варварські дії євреїв підсилюють ненависть людей до Америки, її ставленикам і агентам Заходу, перш за усе — в самому Заході. Це підбурює людей до скиненню встановлених над ними режимів, що призведе до падінню американської присутності і зникненню сіоністського утворення разом з ними. Агресія євреїв проти Гази 4 місяці назад, скоювані ними звірства і руйнування розпалили почуття людей в регіоні проти Америки і Заходу, підтримуючих цей злочинний режим та їх маріонеток-правителів регіону. Це також підсилило у мусульман відчуття необхідності скинути останніх і створити Ісламський Халіфат, щоб об’явити джихад заради звільнення Палестини.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню