Жертви народу Шаму повинні увінчатись виконанням обіцянки Господа і благою звісткою Пророка ﷺ

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Революція в Шамі почалась з метою скинення злочинного режиму, який десятиріччями правив над народом Шаму і обманював його своїми гаслами опору і протистояння. Цей режим використовував дані терміни для того, щоб приховати зрадництво і служіння невірним Заходу, насправді оберігаючи безпеку єврейського утворення, виконуючи американський порядок денний в регіоні в боротьбі проти тих, хто виступає за Іслам і вимагає його повернення. Реальність цього режиму з притаманною йому природою свідчить про його ненависть до Ісламу та Умми, що робить його найбільш підходящою для Америки людиною в регіоні, особливо в такому важливому і небезпечному місці, як благословенна земля Шаму, згадана в багатьох хадісах Пророка ﷺ.

Після стількох років революції, скерованої на позбавлення від цього злочинного режиму і його прихвоснів, дивною була поява бажаючих наживитись на жертвах народу Шаму, які називали себе лідерами революції. Насправді, вони виявились агентами, які не мають ніяких реальних досягнень, окрім порожніх слів. На словах вони звільнили і Шам, і Аль-Аксу, і Рим, перебуваючи в обіймах розвідувальних служб світського турецького режиму, який маніпулює ними як хоче, позбавивши їх власної думки, скувавши їх отруйними грошима і брехливими обіцянками. Вони воюють в усіх напрямках, але тільки не проти злочинного сирійського режиму.

За час революції жителі Шаму принесли в жертву найцінніше, що у них є – своїх синів, майно, навіть честь, на яку зазіхали у в’язницях алавітського режиму, честь, яка для них безцінна після віри, не говорячи вже про вигнання і життя в таборах під наметами, які не захищають від літньої спеки і зимового холоду. Усі ці жертви були принесені заради гідного життя і свободи від зрадницького маріонеткового режиму. Злочинний режим Асада з усіма відгалуженнями і сектантською бандою, яка правила протягом усього цього часу, повинен бути усунутий разом з епохою деспотичного правління. Після цього відкриється нова сторінка в історії, в якій жителі Шаму будуть радіти піднесенню своєї релігії і пишатись великими досягненнями, прийде епоха, про яку Посланець Аллаха ﷺ, говорив 14 сторіч назад в хадісі, переданому імамом Ахмадом від Хузайфи, який сказав, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

تَكُونُ النُّبُوَّةُ فِيكُمْ مَا شَاءَ اللهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ اللهُ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً عَاضّاً، فَيَكُونُ مَا شَاءَ اللهُ أَنْ يَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً جَبْرِيَّةً، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ نُبُوَّةٍ

«Пророцтво триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, воно припиниться. Потім прийде період Халіфату, заснованого на методі пророцтва. Він так само триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім прийде період злої монархії, яка так само триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім прийде епоха деспотичного правління, яке триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, вони припиниться. А потім знов прийде період Халіфату, заснованого на методі пророцтва».

Народ Шаму повинен прагнути до того, щоб їх революцію не представляли ті, хто сьогодні не заслуговує на довіру із числа командирів повстанців. Ці люди слідують тим же методам, що й сирійський режим, заарештовуючи учасників революції, будуючи в’язниці і кидаючи в них щирих людей. Вони заарештовують кожного, хто прагне позбутись від залежності і впливу світських режимів і домінування капіталізму.

Революціонерам слід увінчати свої зусилля великим досягненням, яке відповідає їх жертвам, принесеним за роки революції. І немає нічого більш величного і більш значущого, аніж здійснення руками революціонерів благої звістки Посланця ﷺ і обіцянки Аллаха про встановлення Халіфату за методом пророцтва.

Всевишній Аллах сказав:

وَعَدَ اللهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئاً وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

 

Газета «Ар-Райя»
Абуд Аль-Абуд
21.02.2024р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню