Самоспалення американського солдата — це спалення західних цінностей

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Інцидент, який трапився перед посольством «Ізраїля» в Вашингтоні, в якому американський солдат спалив себе, скандуючи слова на підтримку Палестини і Гази, викликав широкий резонанс як в армії, так і в американському суспільстві, незважаючи на скудне висвітлення цього інциденту пресою.

Молодий двадцятип’ятирічний солдат не страждав ані розумовими, ані психічними розладами, як це намагались представити американські поліцейські. Насправді, чоловік перебував у повному розумовому і психічному здоров’ї, коли скоював акт самоспалення. Перед цим він сказав досить раціональну і усвідомлену промову.

Цей інцидент примушує нас зробити певні висновки і поміркувати над ними.

1. Героїчна і відважна позиція цього солдата показала світу глибину обурення і гніву, який відчувають суспільства в усьому світі, і особливо в Сполучених Штатах. Цей чоловік дав зрозуміти, що такі західні цінності, як права людини, права жінок і дітей, про які вони кричать на кожному кроці, лише брехлива маска, за якою приховуються злочинці. Гнівний крик, який видав солдат, сказав: «Я більше не буду співучасником геноциду», був криком зречення від усіх західних і капіталістичних цінностей. Своїм вчинком він виражає позицію сотень тисяч американців, які виходять на марші і мітинги, демонструючи своє засудження і вибачаючись за країну «свобод», яка продзижчала усім мізки своїми свободами, правами людини і справедливістю.

2. Революція, які відбулась у розумах, викликана операцією «Ураган Аль-Акси», не обмежилась тільки мусульманами, вона також зачепила і західні суспільства, чиї держави приховали від своїх народів істинність Ісламу. Вона викрила західні цінності, виявивши їх обман і брехню. Таким чином, кожній свобідній людині стало очевидним, що усе, що викладається в школах і те, чому навчають студентів — не більше, аніж порожні слова, які не мають відношення до реальності. З початку поді в Газі Захід, очолюваний Америкою, залишив свої цінності і приєднався до вбивству дітей, жінок і старих, а також до руйнуванню мечетей і шкіл, обрушуючи їх на голови тих, хто в них знаходився. Протягом останніх п’яти місяців Захід на чолі з Америкою, перебуваючи у змові з євреями, залишає жителів Гази без води, ліків і їжі.

3. США з миті свого заснування були побудовані на крові і руйнуваннях, вбивши мільйони корінних жителів – індейців, і взявши участь в десятках війн. Америка з своїми цінностями далека від свобод, справедливості і прав людини. Зараз Газа є свідком її варварства і кровожерливості.

4. Як ні парадоксально, але масштаб обурення і гніву, який спонукав цього солдата підпалити себе в ім’я цінностей, яким він був відданий, знаходяться у різкому контрасті з безпорідністю і слабкістю, які охопили мусульман, які володіють силою, хоча Іслам зобов’язує їм надати допомогу жителям Гази. Як могли ці солдати віддати своїх братів на розтерзання нащадкам свиней і мавп, дозволивши їм вбивати, виганяти і руйнувати дома віруючих?! Як вони можуть спати, бачачи, що жителі Заходу, які не є мусульманами, повстають проти несправедливості, здійснюваної їх правителями проти жителів Гази, а вони мовчать?! Яку відповідь вони дадуть своєму Господу, коли Він спитає їх про Своє повеління:

وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попросять про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти»?!

Яким буде їх положення, коли вони зустрінуться з Пророком Мухаммадом ﷺ, який нагадає їм про те, що:

الْمُسْلِمُ أَخُو الْمُسْلِمِ لَا يُسْلِمُهُ

«Мусульманин, брат мусульманина і він не зраджує його …»?!

Чи врятує від покарання Аллаха їх вірність і покора своїм вождям і правителям, або ж вони будуть зрікатись один одного і проклинати один одного? І хто більш гідний повстати проти несправедливості і тиранії? Та людина, яка не розділяє нашу віру і переконання чи мусульманські солдати, які виросли, що бути опорою ісламської Умми?

5. «Ураган Аль-Акси» об’явив про смерть міжнародних організацій і закладів по правам людини, комітетів по захисту свободи і Міжнародного суду. Західна людина почала бачити невідповідність декларуємих ними цінностей, на яких вона виросла, з тим, що відбувається в житті. Слова того солдата, Арона Бушнелла, ніби гласять: «Досить обману брехні, адже Газа викрила ваші пороки, не залишивши вам нічого, чим би ви могли прикритись».

6. Захід і особливо його чесні і не упереджені громадяни усвідомили величезне провалля і різницю між цінностями і культурою, яку несе Ісламська Умма і варварством їх власних урядів. Вони побачили, як США, які підтримують єврейське утворення, обходились з мусульманськими полоненими в Абу-Грейбі і Гуантанамо з жахливою садистською жорстокістю, отримуючи задоволення від тортур над ними. У той же час, у противагу цьому, вони бачили, як муджахіди в Газі обходились з єврейськими полоненими, дбаючи і піклуючись про них. І вчиняють вони так, тому що це приписи Ісламу. Євреї ж називають неєвреїв людськими тваринами і стверджують, що Бог створив цих тварин тільки для служби євреям. Немусульмани жили серед мусульман протягом чотирнадцяти стріч і продовжують жити досі, історія не пам’ятає того, щоб їх примушували відмовитись від своєї релігії, і це не через слабкість, адже ми були володарями світу понад тринадцяти сторіч, у нас була сила для цього. Це наша релігія приписує нам, щоб немусульмани, які знаходяться на наших землях, перебували під нашим захистом. Свідченням цьому є немусульмани, які продовжують жити на мусульманських територіях, де для них не створювались суди інквізиції і вони не утримувались в таких в’язницях, як Абу-Грейб і Гуантанамо. Якщо з дозволу Аллаха ми відновимо нашу державу, то повернемось до нашого початкового шляху поширення справедливості і добра у світі, щоб показати усьому людству, що наша культура і цінності є істинними цінностями і культурою, а Захід, очолюваний Америкою, побачить різницю між великими і благородними ідеалами, які несе Ісламська Умма і гниллю і гидотою, яку несуть вони.

7. І останнє — з волі Аллаха Халіфат обов’язково відродиться, щоб втілити справедливість і донести Іслам до усього людства. І тоді не буде дивним, що люди будуть вступати в Іслам натовпами, адже жителі Заходу втомились від своїх систем, вони не вірять в те, що проголошується ними, а залишаються в них тільки через відсутність альтернативи, до якої вони могли б вдатись. Єдиною альтернативою буде Іслам, адже це єдина релігія, яка переконує розумі відповідає природі людини і це та релігія, яку Аллах обрав для людей. Обурення, яке примусило Бушнелла спалити себе на знак вибачення за дії своєї держави, не обмежується тільки ним, західна культура стала ганьбою для чесних людей, які живуть там. Ці марші і демонстрації, які проходять в Лондоні, Вашингтоні, Берліні, Мадріді та інших місцях, є свідченням сказаному і скоро, з волі Аллаха, ми об’явимо про кінець епохи західних цінностей і проголосимо про встановлення другого праведного Халіфату з волі Аллаха:

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَن يَكُونَ قَرِيباً

«І вони спитають: «Коли ж це трапиться?». Скажи: «Можливо, це трапиться дуже скоро!»» (17:51).

 

Газета «Ар-Райя»
Абу Аль-Муатаз Біллях Аль-Ашкар
06.03.2024р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню