Останні події в столицях Заходу

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Західні народи пробуджуються від сп’яніння свободою і брехні прав людини і міжнародного права. Невдоволення концентруються в культурних оплотах Заходу, представлених його найбільшими і стародавніми університетами! Пробудження західних народів стикається з демократичними репресіями! Це просто солідарність з Газою і неприйняття злочинів потворного єврейського утворення, чи це початок революції проти репресивної західної системи зсередини?!

Усе вказує на те, що невдоволення в західних столицях та їх університетах виходить за межі солідарності з Газою і вимоги припинити масові вбивства.

Дійсно, усі ознаки вказують, що серед жителів Заходу спостерігається пробудження, пов’язане не тільки з пригнобленням народу Палестини, але також і з порочністю їх власних систем. Усе ж таки західний рух залишиться незавершеним, якщо Ісламська Умма не почне діяти в своїх країнах, щоб звільнитись від гегемонії Заходу і встановити ісламське правління, яке стане новою цивілізованою моделлю, яка конкуруватиме з порочною системою Заходу.

Незалежно від того, наскільки народи Заходу побачать порочність своєї системи, і наскільки інтенсивним буде їх рух, у них немає політичної альтернативи їх аморальній капіталістичній системі. Лише у мусульман, володіючих посланням і дорученням вести людство до прямому шляху і милосердю, є альтернатива.

وَكَذَلِكَ جَعَلْنَاكُمْ أُمَّةً وَسَطاً لِّتَكُونُواْ شُهَدَاء عَلَى النَّاسِ

«Ми зробили вас общиною, яка дотримується середини, щоб ви свідчили про усе людство» (2:143),

كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللهِ

«Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства, наказуючи робити схвалюване, утримуючи від засуджуваного і віруючи в Аллаха» (3:110).

Численні дослідження і опитування громадської думки, проведені американськими і європейськими дослідницькими центрами, показали, що понад 50% жителів Заходу втратили довіру до своєї системи. У цих народів немає альтернативи, яку можна було б прийняти як шлях порятунку. Тому відповідальність мусульман перед своїм Посланням, своєю Уммою і навіть людством дуже велика.

Хочу звернути увагу на слова Семюеля Хантінгтона: «Мир переживає напруженість і дисбаланс в міжнародній політиці. Мусульмани здатні відновити баланс в міжнародних відносинах, коли вони перетворяться в ісламську державу, яка об’єднає мусульман від Сходу до Заходу».

Само по собі це прокляте єврейське утворення не має ніякої цінності і не становить загрози для Умми. Коли Ісламська Умма покінчить зі зрадницькими режимами, звільниться від панування Заходу і встановить Праведний Халіфат, який запровадить Іслам і відродить джихад на шляху Аллаха для поширення справедливості, тоді це огидне утворення буде розчавлено як комаха,і протистояння повернеться на вихідний рівень, яким воно було протягом усієї історії. Мусульмани вступлять в ідеологічне, політичне і фізичне протистояння з імперією зла, Америкою та її союзниками, щоб позбавити її впливу і статусу головуючої держави, і тільки тоді світ буде позбавлений від західної порочності і тиранії. Ісламська Умма має свідоме і щире політичне керівництво, яке має детальний політичний проект, заснований на ісламській акиді. Усе, що Уммі необхідно зробити, так це згуртуватись навколо цього щирого політичного керівництва, щоб змінити постать землі і повернутись до статусу лідера і кращої общини серед людей.


Газета «Ар-Рая»
22 Шавваля 1445 р.х.
1 травня 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая