Чергове викрадення члена Хізб ут-Тахрір у Пакистані

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Влада Пакистану викрала у Пешаварі члена Хізб ут-Тахрір Умара Джадун Хана. Він був викрадений під час роздачі прес-релізу, що засуджував сприяння пакистанського режиму у переговорах між США та талібами з метою забезпечити довгострокову регіональну присутність Америки.

Умар Хан є адвокатом у пешаварському верховному суді і відноситься до знатного племені Джадун. Викрадення Умара трапилось через день після того, як прем’єр-міністр Пакистану Імран Хан утвердив рекомендації по внесенню поправок у кримінальний кодекс Пакистану, згідно яким насильницьке зникнення вважається кримінальним злочином.

Проте режим Баджви–Імрана дозволяє співробітникам сил безпеки викрадати тих, хто виступає проти колоніального панування у регіоні. Таким чином уряд служить інтересам Сполучених Штатів, переслідуючи релігійних діячів і у той же час дозволяючи американському послу та агентам вільно пересуватись по країні і зустрічатись з представниками політичного та військового керівництва. Це означає, що правителі Пакистану продовжують співпрацювати з Трампом у війні проти Ісламу.

Мусульмани повинні вимагати звільнення носіїв заклику і допомагати їм у встановленні Праведного Халіфату за методом пророцтва, який покінчить з тиранічним правлінням.


Огляд новин «Ар-Рая»
06.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню