Арешти членів Хізб ут-Тахрір у Судані

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Суданські силовики провели затримання членів партії Хізб ут-Тахрір в одній із мечетей міста Порт-Судан, а потім відпустили затриманих.

Цей інцидент трапився після того, як члени партії запустили у місті кампанію по поширенню прес-релізу інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Судані під назвою: «Приватизація порту «Південний Порт-Судан» є розтратою ресурсів і загрожує безпеці країни». Серед інших був заарештований Шарік аль-Барбарі, якого відвезли у штаб-квартиру сил безпеки, а потім передали у поліцейський відділок.

Мусульмани повинні знати про зміст прес-релізу, враховуючи те, що порти, згідно Ісламу, є громадським здобутком, і правителі не мають права привласнювати і розпоряджатись ними у своїх інтересах. Порти повинні залишатись надбанням суспільства, щоб кожен житель країни отримував від них користь, а держава повинна управляти ними в інтересах суспільства. Укладання угоди з філіппінською компанією є нехтуванням безпекою країни, оскільки уряд передає ворота країни одній із трансконтинентальних компаній, мета яких полягає лише в отриманні прибутку. Окрім того, суданці втратять свої робочі місця у порту, де вони заробляли на життя.

Уряд повинен переглянути це жахливе рішення, яке є злочином проти народу та країни, а не арештовувати членів партії, які присвятили себе донесенню правди до суспільства і встановленню Праведного Халіфату за методом пророцтва.


Огляд новин «Ар-Рая»
06.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню