Народ Палестини проти Закону про соціальне забезпечення

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У межах кампанії по протидії Закону про соціальне забезпечення рух робочих Палестини об’явив про всезагальний страйк у Рамаллі, вибравши для цього дату, що співпадає з початком застосування закону.

Раніше Палестинська адміністрація відклала застосування закону до 15.01.2019.

Цей крок демонструє характер і солідарність палестинського народу у захисті свого майна та у протидії тим, хто хоче позбавити його останніх грошей. Люди погодились взяти участь в акції протесту добровільно, а не під залякуванням, як це робила влада. Тисячі активістів відповіли на заклик, зібравшись у Рамаллі перед держзакладом і вимагаючи скасування закону.

Те, що відбувається, показує величезне провалля між народом Палестини та ПА, підтверджуючи незгоду людей з Законом про соціальне забезпечення і з політикою влади, а також те, що люди не довіряють їм своє майно. Окрім того, настирливість ПА у втіленні цього несправедливого закону, незважаючи на незгоду народу, підтверджує, що у неї є підозрілі плани — і це крадіжка грошей людей з метою ускладнити їх життя щоб вони стали покидати свої землі. У той же час усі заяви влади про те, що вони проявляють турботу про робочий клас — це обман, який не пройде з палестинським народом.


Огляд новин «Ар-Рая»
23.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню