Страждання мусульман триватимуть, доки вони не встановлять Шаріат свого Господа

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) повідомляє, що п’ятнадцять переміщених дітей, в основному немовлят, померли у Сирії від переохолодження та відсутності медичної допомоги», — пише «An-Nahar» за 15.01.2019.

Діти загинули у південно-східній частині Сирії, недалеко від кордону з Йорданією, у таборі біженців «Ар-Рукбан», який страждає від гострої нестачі гуманітарної допомоги. Також є інші загиблі від тягот шляху при втечі із останнього анклаву організації «ІД» на сході країни.

«Ар-Рая»: причиною страждань мусульман є відсутність Халіфату та Імама — щита, за яким б’ються та яким захищаються. З того часу, як Захід зруйнував Ісламську Державу руками Мустафи Кемаля, на мусульман обрушились лиха і вони стали сиротами. Умму спіткало приниження після довгих років величі і слабкість після довгих років міці. Мусульмани кинулись навздогін за мирськими благами подібно своїм ворогам і перетворились на розірвані частини після того, як були єдиним тілом . Вони стали подібні рабам після того, як були хазяями світу на протязі багатьох сторіч.

Страждання мусульман не закінчаться доти, доки вони не встановлять Халіфат, про який передвіщав Посланець Аллаха ﷺ. Мусульмани повинні вилучити урок із тих страждань, що пережили сподвижники, і взяти приклад з того як вони поклали край цьому злу. Вбивства, катування, блокада разом з родом Абу Таліба, вимушене переселення в Ефіопію — усе це припинилось зі встановленням Першої Ісламської Держави у Медині. Або мусульмани послідують шляху Посланця Аллаха ﷺ і почнуть працювати для встановлення Другої Ісламської Держави, поклавши край стражданням, а також застосувавши Шаріат свого Господа,або їх країни залишаться полем для експериментів.


Огляд новин «Ар-Рая»
23.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню