Малайзія і Туреччина беруть участь у стратах єгипетської молоді

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«AlJazeera»: Малайзія видала Єгипту чотирьох людей, звинувачуваних у загрозі безпеці.

Усі вони проживали на території Малайзії останні чотири роки.

Мухаммад Фатхі Ід, Абдуллах Мухаммад Хашим, Абдуррахман Абдульазіз та АзміСеййід Мухаммад виступали проти військового перевороту і заочно були засуджені до довічного ув’язнення.

У лютому турецька влада депортувала єгипетського юнака Мухаммада Абдульхафіза в Каїр, хоча йому загрожував один із двох вироків — ув’язнення або страта.

Влада Єгипту переслідує тисячі дисидентів по усьому світу, які втекли від репресій після державного перевороту 3 липня 2013 року. Їм вдалось повернути деяких із них за допомогою операцій по передачі громадян, що наразилось на різку критику з боку правозахисних організацій .

«Ар-Рая»: видача з боку Туреччини і Малайзії мусульманської молоді фараону ас-Сісі, щоб він арештовував, катував та засуджував їх до смертної кари, є співучастю у тиранії. Подібні дії зміцнюють вплив колоніального Заходу у наших країнах і реалізовують його інтереси. Це є іще одним доказом того, що правителі мусульманських країн служать Заходу, беручи участь у хрестовому поході проти Ісламської Умми.

Чи не настав час скинути зрадницькі режими і встановити на Халіфат, щоб вигнати колонізатора і захистити кров мусульман?!


Огляд новин «Ар-Рая»
13.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню