Демонстрації, які нагадують перші гасла революції і вимагають відкрити фронти

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір Сирія

У декількох звільнених районах після п’ятничної молитви Хізб ут-Тахрір організував демонстрації, вимагаючи відкрити фронти, підтримати села і міста, що наразились на жорсткі бомбардування, а також не закривати очі на триваючі злочини режиму.

У місцевості Сухара, до заходу від Алеппо, пройшла масова демонстрація з гаслами і транспарантами, які показували думку громадськості. На одному із транспарантів містилось звернення до повстанських загонів: «Якщо за бомбардуваннями приховується мета витіснити людей і відкрити дороги, тоді якою є ваша мета?». На другому було написано: «Чи розумно сподіватись на захист з боку турецьких пунктів, якщо вони не здатні захистити навіть себе? Задача турок і керівників фракцій — виконання домовленостей, а якою є ваша задача?». Іще один плакат містив звернення до жителів Хорану: «Хто обманув вас «безпечним врегулюванням» на півдні, той вбиває вас на півночі».

У місцевості Таль аль-Карама, до півночі від Ідлібу, після п’ятничної молитви була організована демонстрація, яка засуджувала безперервний обстріл і мовчання угрупувань. Транспаранти виділялись тим, що вони мстили перші гасла революції Шаму. На одному із них було написано: «Революція — заради Аллаха, окрім Якого немає у нас нікого», а на другому — «Ми повернемо колишню постать революції».

У місті Аріха, до півдня від Ідлібу, також після п’ятничної молитви пройшли демонстрації. На одному із піднятих плакатів було написано: «Скинення режиму і прислужування «гарантам» — це дві різні дороги». На другому було написано: «Вбиті діти поскаржаться Аллаху на турецького «гаранта», який спостерігає і бере участь у масових вбивствах, надаючи свою військову базу «Інджирлік» і відкриваючи свої пункти спостереження». Інший транспарант містив наступне: «Джарджаназ знищується і закликає хоробрих муджахідів».


Огляд новин «Ар-Рая»
13.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню