Жінки Тунісу відкидають пекельну опіку і бажають справедливості Ісламу

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Жіночий відділ Хізб ут-Тахрір Туніс

На завершення кампанії, розгорнутої Жіночим відділом партії Хізб ут-Тахрір у Тунісі під назвою «Жінки Тунісу відкидають пекельну опіку і бажають справедливості Ісламу», була проведена конференція, на якій роз’яснювалось наступне:

1. Жінки переживають гірші часи під тиском капіталістичної системи, яка є джерелом усіх страждань у наші дні і яка прагне за рахунок жінки відновитись матеріально і морально.

2. Заклик до розширення економічних прав і можливостей жінки у Тунісі приховує злощасні цілі — викоренити привілеї і материнство жінки, а також позбавити її чоловічої опіки, щоб вона ідентифікувала себе з чоловіком, підтримуючи «гендерну рівність».

3. Мета місцевих планів дій, продиктованих колонізатором, полягає у тому, щоб нанести удар по ісламським родинним концепціям і положенням, орієнтуючись на жінку, щоб відірвати її від родини і позбавити життєво важливої та основоположної ролі під приводом розширення економічних справ і можливостей.

4. Жіночий відділ Хізб ут-Тахрір у Тунісі невпинно працює над викриттям брехні і злощасних планів режиму, які роблять жінку інструментом, що використовується у західних проектах в ім’я свободи, сучасності, світськості і розширення економічних прав і можливостей


Газета «Ар-Рая»
27.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню