Альянс хрестоносців чинить жорстокі розправи над мусульманами у таборах Багуза

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Опубліковано «AlbaladNews» 20.03.2019: «Згідно доповіді Сирійського дослідницького центру «NorsForStudies», у таборах Багуза на протязі останніх 24 годин проходять кампанії геноциду, супроводжувані з повітря.

У центрі повідомили, що число загиблих учора у таборах Багуза склало не менше 3000 людей, більше 300 із яких загинули від куль снайперів, і іще мова йде про більше 300 обгорілих тіл, в основному — дітей і жінок».

«Ар-Рая»: літаки хрестоносців на чолі з Америкою вилітають із бази «Інджирлік» у Туреччині та «Удейд» у Катарі, перетворюючи на попіл жінок, дітей і старих у таборах Багуза і вносячи нові цифри у список жертв капіталізму.

Мусульмани Багуза нікого не турбують, так само, як і інші мусульмани у різних частинах світу, будь то у Новій Зеландії, Бірмі, Кашмірі, Палестині, Ємені, Східному Туркестані чи Афганістані. На мусульман посягають лише з тієї причини, що у них немає халіфа, за яким вони бились би і яким захищались. Невірний Захід чудово знає, що коливання є лише ознакою кипіння, і вже видніється світанок Халіфату. Це лише підсилює його ненависть до мусульман, штовхаючи ворогів до жахливих злочинів.

Мусульмани! Ви — краща Умма, виведена на благо людства. Так поверніться ж до своєї приписаної ролі і прокиньтесь від сну. Прийшов час вашої держави і наблизився час правління Ісламу . Затягнулась ніч жахів, і світ зачекався справедливості, яка повернеться разом з Другим Праведним Халіфатом за методом пророцтва . І зрадіють вам жителі небес і землі, а невірні дізнаються, кому належить Останній притулок.


Огляд новин «Ар-Рая»
27.03.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню