Делегації Хізб ут-Тахрір у підтримку мусульман-уйгурів відвідали посольства Китаю

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

По рекомендації аміра Хізб ут-Тахрір Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти делегації Хізб ут-Тахрір у різноманітних куточках світу відвідали посольства Китаю, щоб передати прес-реліз Центрального інформаційного офісу партії під назвою «Халіфат звільнить Туркестан і врятує мусульман-уйгурів від злочинів Китаю».

Акція проводилась у межах глобальної кампанії у підтримку пригнобленого народу Східного Туркестану.

Серед іншого у згаданому прес-релізі пишеться: «Китайська влада намагається відвернути мусульман від своєї релігії, забороняє практикувати релігійні обряди, закриває мечеті, не дозволяє поститися у священний місяць Рамадан і бореться проти будь-яких проявів Ісламу. У межах так званої «боротьби з тероризмом», «перевиховання» і «навчання» були створені крупні центри ув’язнення, за стінами яких опинилось більше мільйону мусульман…

Мусульмани не забувають образ, а нинішнє положення — усього лише тимчасове явище. Скоро увесь світ стане свідком переродження Халіфату, який звільнить наших пригноблених братів у Східному Туркестані і притягне до відповідальності усіх причетних до цих утискань . Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يٌقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються» (Муслім).

Тоді ані китайці, ані інші невіруючі народи не посміють завдавати болю мусульманам, розуміючи, що розплата не примусить себе довго чекати . Воістину, Аллах — Всесильний, Могутній».


Огляд новин «Ар-Рая»
10.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню