Лише застосування Ісламу зупинить економічне падіння Пакистану

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Пакистані опублікував прес-реліз по економіці країни.

«Нинішнє керівництво виконує умови МВФ, які завдали серйозного збитку економіці Пакистану за останні три десятиріччя. Не лише корупція викликала нинішню економічну кризу у країні», — зазначається у прес-релізі.

«МВФ — це інструмент, який служить колоніальним державам та їх місцевим партнерам із корумпованого пакистанського керівництва. Його рекомендації призвели до величезної інфляції і збільшенню приватизації громадської власності на користь іноземних компаній і корумпованого місцевого керівництва, які бажають оволодіти великими джерелами прибутків. Умови МВФ також призвели до підвищення податків, які придушують внутрішню торгівлю, що стало серйозним ударом по сільському господарству і промисловості. Таким чином пакистанський уряд дозволяє закордонним колонізаторам і місцевим корупціонерам багатіти за рахунок народу», — згадується у заяві.

«Нинішнє керівництво прийшло до влади на брехливих обіцянках щодо змін. Тепер воно прагне залишитись при владі, створюючи оманливу надію на відновлення економіки», — пишеться у заяві партії.

«Нічого, окрім застосування Ісламу, не зупинить падінні пакистанської економіки . Халіфат рішуче відкине будь-які відносини з МВФ, призупинить членство у ньому, не буде брати у нього кредити і платити відсотки, не буде приймати його умови і шкідливі рекомендації. Ісламська Держава застосує рішення Ісламу в енергетичному і мінеральному секторі, які вважають громадською власністю. У Халіфаті будуть застосовуватись шаріатські положення, які стосуються державних прибутків, таких як закят і харадж за сільськогосподарське виробництво, а також будуть скасовані обтяжливі податки, які порушують положення Ісламу», — говориться у завершенні прес-релізу.


Огляд новин «Ар-Рая»
10.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню