Марш у секторі Газа, присвячений 98-ій річниці руйнування Халіфату

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У межах низки заходів, які проводяться Хізб ут-Тахрір у Палестині з нагоди 98-ї річниці руйнування Халіфату, у четвер 4 квітня 2019 року у центральній частині сектора Газа був організований марш від Великої мечеті у таборі біженців «Бурейдж» до центру табору «Нуссейрат».

Учасники маршу підняли чорні прапори, біля стяги і плакати з різноманітними написами, повторюючи заклик до створення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Наприкінці марш вустами г-на Халіда Саіда, члена інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині, партія направила послання палестинським рухам і фракціям, застерігаючи їх від потрапляння у пастку маріонеткових режимів і закликаючи об’єднатись навколо верві Аллаха. Також партія закликала народ Палестини до стійкості, терпінню, прихильності законам Аллаха і святості аль-Кудса.

У зверненні до мусульманській армій г-н Саід сказав: «Хізб ут-Тахрір звертається до вас із гази. Благословенні землі Палестини — це центр мусульманського світу. Тут знаходиться місце піднесення Посланця Аллаха ﷺ. Покваптесь до схватки з вашим ворогом і підтримки своїх братів. Хіб серед вас не знайдеться розсудливого чоловіка, здатного надати допомогу Газі і Палестині?».


Огляд новин «Ар-Рая»
10.04.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню