Чи не час зупинити руйнування пакистанської економіки?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Надання бюджету, особливо податкової і пільгової частини, підтвердило зростаючі побоювання мусульман Пакистану.

Після досягнення угоди на рівні уповноважених з Міжнародним валютним фондом, 11 червня міністр прибутків Хаммад Азхар представив руйнівний для пакистанської економіки бюджет, яким передбачається скорочення фінансування пакистанських озброєних сил і здійснення «політики затягування поясів», щоб погасити борг, який накопичився через відсотки.

У зв’язку з цим інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані видав прес-реліз, питаючи: що іще повинно трапитись, щоб зрозуміти неспроможність капіталістичної економічної системи?! Чи не час зупинити руйнування пакистанської економіки шляхом відновлення влади Ісламу?!

У прес-релізі підкреслюється, що Халіфат за методом пророцтва зніме космічні податки, такі як податок з продажу, який не обходить навіть бідних і жебраків, що входять у число тих, хто потребує закяту. Халіфат забезпечить збір з багатих у виді закяту на комерційні товари і хараджу на сільськогосподарські землі. У цій державі не будуть нехтувати основними потребами суспільства, такими як охорона здоров’я, освіта і військові витрати. Халіфат забезпечить величезні прибутки завдяки контролю над важкою промисловістю.

Як зазначається далі, Халіфат гарантує, що прибутки, отримані від енергетичного і мінерального сектору, будуть розподілятись на усіх людей, а не приносити користь невеликій кількості інвесторів шляхом приватизації.
На завершення прес-релізу говориться, що для успішності у цьому та наступному світі  мусульманам необхідно прагнути до встановлення Халіфату. Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах — між людиною та її серцем (може завадити людині добитися того, що вона бажає), і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

 

Огляд новин «Ар-Рая»
17.07.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню