Палестинці — це кістка у горлі сіоністського утворення та його таємних союзників

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Палестинці вигнали із мечеті аль-Акса саудівського блогера, який увійшов у склад делегації арабських ЗМІ, що відвідала єврейське утворення.

Услід за цією резонансною подією палестинський відділ інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір виступив з заявою, похваливши героїчну позицію палестинців, які захищають аль-Аксу, протидіючи спробам осквернити мечеть і ввести так зване «тимчасове і просторове розділення».

У заяві зазначається, що ця спонтанна акція групи людей, включаючи дітей, показує величезне провалля між позицією палестинців і позицією мусульманських правителів разом зі злочинцями Палестинської адміністрації, які по своїй суті не відрізняються від цього саудівського зрадника. Далі підкреслюється, що вельмишановний народ Палестини, особливо жителі аль-Кудса, відкидає нормалізацію відносин з єврейським утворенням, вважаючи це зрадництвом мечеті аль-Акса і послугою окупантам. У той же час, говориться у заяві, правителі і влада прискорюють кроки у бік нормалізації відносин з єврейським утворенням, а їх прихильність «арабській мирній ініціативі» і угоди з цим утворенням є кращим тому свідоцтвом.

На завершення зазначається, що благородні палестинці залишаться кісткою у горлі окупанта, Палестинської адміністрації і правителів-зрадників, а мечеть аль-Акса залишиться у розумах і серцях усіх мусульман як перша кибла і місце піднесення Пророка ﷺ. Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині пише, що мусульманським правителям, владі Палестини та усім ненависникам не вдасться просунути проект «миру і нормалізації», як би вони того не бажали.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
31.07.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню