Пакистанський режим наполягає на союзі з Америкою

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Услід за зустріччю прем’єр-міністра Пакистану Імрана Хана з президентом Америки Трампом інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у своєму прес-релізі зазначив, що режим Баджви – Імрана наполягає на союзі з Америкою, незважаючи на те, що вона є першим ворогом Ісламу і мусульман, як це видно із її хрестових кампаній у країнах мусульман, а також із її повної підтримки єврейського утворення та індуїстської держави.

У своїй заяві Хізб ут-Тахрір застерігає пакистанський режим від підкупу мусульман обіцянками економічної допомоги, щоб вони прийняли зрадницький союз зі Сполученими Штатами.

У заяві також підкреслюється, що брехня режиму викривається кампанією економічного знищення, розпочатою Америкою у відношенні Пакистану за допомогою своїх колоніальних інструментів, таких як МВФ. На їх думку, паралізувавши пакистанське сільське господарство і промисловість, Америка тепер прагне до того, щоб Пакистан відкрив свої економічні кордони перед Індією, щоб вона освоїла його ринки.

У завершенні заяви зазначається, що існує лише один спосіб зміцнити Умму, а саме — об’єднання у Халіфаті за методом пророцтва.


Огляд новин «Ар-Рая»
31.07.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню