Єврейське утворення має намір ввести часове і просторове розділення мечеті аль-Акса

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр внутрішньої безпеки «Ізраїлю» Гілад Ардан заявив, що «статус-кво мечеті аль-Акса повинен бути скасований, щоб євреї могли там молитися » («MaanNews», 14.08.2019).

«Євреї мають право милитись в аль-Аксі індивідуально чи колективно, на відкритому чи закритому місці, тобто у молельні аль-Акси», — додав Ардан у своїй заяві.

Його коментарі пролунали через дав дні після того, як прем’єр-міністр «Ізраїлю» Біньямін Нетаньяху заявив, що «євреї мають право відмічати руйнування Храму на Храмовій горі», підкресливши, що він вирішив впустити євреїв в аль-Аксу у перший день мусульманського свята Ід аль-Адха.

«У відношенні Храмової гори статус-кво не існує», — сказав начальник поліції Єрусалиму.

«Ар-Рая»: ці заяви єврейських лідерів говорять про те, що єврейське утворення має намір ввести часове і просторове розділення благословенної мечеті аль-Акса між мусульманами і між нащадками мавп і свиней, як це було зроблено з мечеттю аль-Ібрахімі в аль-Халілі. Це також говорить про те, що єврейське утворення у найближчі дні перетворить ці заяви у практичні кроки при підтримці Америки і Заходу, а також при змові мусульманських правителів.

Мечеть аль-Акса і благословенна земля Палестини не будуть звільнені від євреїв і не будуть очищені від осквернення і бруду, якщо Ісламська Умма не мобілізує усі свої зусилля для скинення своїх правителів і встановлення Халіфату за методом пророцтва, війська якого вирушать звільняти усі окуповані країни мусульман.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
21.08.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню