Черговий раз Америка викинула використаного агента

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У середу 14.08.2019 Держдепартамент США ввів санкції проти екс-голови національної служби безпеки і розвідки Судану Салаха Абдуллаха Коша, заборонивши йому в’їзд на територію Сполучених Штатів.

Коментуючи цю новину, офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Судані Ібрахім Усман Абу Халіль заявив: «Такою є реальність Америки, від якої Хізб ут-Тахрір застерігає мусульман. Кош надав Америці величезні послуги у боротьбі з «тероризмом», але це не допомогло йому і не зіграло ролі у його долі».

«Незважаючи на усе це, Америка викидає своїх агентів на звалище як непотрібне сміття. Потім ніхто не оплакує і не захищає їх, незважаючи на те, що вони вручили Америці свою країну, зрадивши Аллаха, Його Посланця ﷺ і усю Умму. Це не перший подібний випадок. Режим аль-Башира вже визнав злочини, які він скоїв в інтересах Америки, як і визнав те, що вона вимагала більшого, незважаючи на зростання невдоволення людей своїм режимом через скоєні ним злочини. Проте Америка вимагала більше і більше, поки режим не пав і не був замінений іншим», — сказав Абу Халіль.

«Невже наші політики, які зв’язуються з невірним колонізатором, Америкою, Європою і Росією, не вилучать урок?! Хіба вони не відмовляться від дружби з ними?! Чи не повернуться вони на прямий шлях?! Чому б їм не підтримати тих, хто працює над встановленням Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який викореніть вплив невірних у країнах мусульман і звільнить Умму від їх панування?!», — задався питанням офіційний представник ХТ.


Огляд новин «Ар-Рая»
21.08.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню