Відповідь на брехню Глобального індексу фетв

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У відкритому посланні у відповідь на діалог, опублікований у газеті «Аль-Ахалі» від 11 вересня 2019 року з директором Глобального індексу фетв (GFI) Таріком Абу Хашімом, Хізб ут-Тахрір в Єгипті спростував брехню гостя програми.

13 вересня 2019 року інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Єгипті опублікував прес-реліз, написавши: «По-перше, заява про те, що Хізб ут-Тахрір звинувачує у невір’ї співробітників Глобального індексу фетв, є брехнею, хоча партія і закликає їх до покаяння перед Аллахом за те, що вони роблять. Проте такфір не входить у програму діяльності партії. Хізб ут-Тахрір лише малює пряму лінію поруч з викривленими, показуючи їх неправильність. По-друге, Хізб ут-Тахрір є партією усієї Умми. О, якщо б директор Глобального індексу фетв розумів силу ідей, які позначив «ідейним екстремізмом», як це уперше було зазначено американським дослідницьким центром «RAND», який назвав Хізб ут-Тахрір головним борцем у «війні ідей». У цей час ви наполягаєте на прийнятті бачення Заходу і, слідуючи наказам своїх хазяїв, надаєте західним державам звіти, які показують, як боротися з «тероризмом», тобто з Ісламом».

Також у своїй заяві Хізб ут-Тахрір звернувся до співробітників Глобального індексу фетв, зазначивши: «Ми наставляли вас багато разів, і ми продовжимо це робити, поки ви не зрозумієте, що, зайнявши місце у лавах ворогів Ісламу, ви зазнаєте поразку цьому світі і опинитесь у збитку у Наступному житті. Халіфат, до якого закликає Хізб ут-Тахрір, неминуче встановиться, як би ви не боролись з цим закликом і не намагались опорочить тих, хто встав на цей шлях. Це лише питання часу. Ми знов повторюємо, не ставайте на сторону тих, хто бажає загасити світло Аллаха, адже Аллах збереже Своє світло, і це стане найгіршим кінцем беззаконників».

 


Огляд новин «Ар-Рая»
18.09.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню