В університетах Палестини студентів попередили про небезпеку закликів до «звільнення» жінок

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Студентська спільнота «Свідомість» (Аль-Ваъй)» в університеті ан-Наджа і Арабсько-американському університеті організувала низку заходів з метою попередити студентів про небезпеку закликів до « звільнення» жінок, що лунають від феміністських асоціацій.

Активісти застерігали студентів від діяльності цих асоціацій, згубності їх ідей для культури суспільства і суперечності їх закликів положенням Шаріату. В університеті ан-Наджа активісти спільноти залишили написи на дошках лекцій і розташували плакати наступного змісту:

• Жінка — це честь, яка повинна бути під захистом, тоді як вона стала мішенню змов невірних та їх інструментів.

• У чиїх інтересах ті, хто приймають рішення, спотворюють розуми наших доньок, штовхаючи їх на приниження?

• Лише система Ісламу може захистити родину від краху.

• Чому Захід фінансує феміністські організації?

• Ми закликаємо усіх жінок благословенної землі відмовитись від підозрілих феміністських закладів.

Спільнота «Свідомість» організувала зі студентами обговорення щоб застерегти їх від феміністських асоціацій і згубних закликів, які поширюються. Активісти роз’яснювали небезпеку цих ідей і необхідність боротися з ними у суспільстві, а також те, що лише Іслам захистить жінку та її честь, у той час як Захід та його організації бажають позбавити її цноти і чистоти.

Окрім того, спільнота «Свідомість» організувала в Арабсько-американському університеті дискусію на тему: «Хто буде дотримуватись справедливості у відношенні жінок і врятує їх від несправедливості?». У ході діалогу активісти спільноти обговорювали зі студентами цілі феміністських асоціацій і необхідність боротися з ними, а також пояснювалась реальність цих об’єднань, які є західним продуктом, як з точки зору радянської ідеології, так і з точки зору капіталістичної системи.

Студентам донесли те, що програми, прийняті цими асоціаціями, питання, які піднімаються ними, і джерела їх фінансування говорять про це. Студенти погодились з тим, що жіночі феміністські асоціації не хочуть свободи жінок і збереження їх прав, а хочуть, щоб вони порушували порядки Ісламу і слідували концепціям Заходу. У ході заходу спостерігалась висока взаємодія зі студентами, які охоче обговорювали і приймали пропоновані ідеї.


Огляд новин «Ар-Рая»
06.11.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню