Заявляючи про підтримку народу Палестини, правителі Катару нормалізують відносини з єврейськими утворенням

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Услід з візитом медичної делегації і делегації єврейського утворення у столицю Катара Доху для участі у конгресі всесвітньої федерації асоціації дитячих хірургів в «WOFAPS 2019» інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині зазначив у коментарі для преси:

«Єврейське утворення об’являє про візит у Катар у межах нормалізації відносин між двома країнами по спливанню лише декількох днів після жорсткої агресії проти сектору Газа, коли кров палестинців іще не висохла!Як нібито сіоністи хотіли донести до мусульман повідомлення про те, що низка нападів на Газу, майже щоденні вторгнення у мечеть аль-Акса і постійне розширення поселень на Західному березі не будуть гальмувати швидкий хід нормалізації відносин арабських країн з окупантом».

У заяві підкреслюється: «Зрадництво правителів Катару у відношенні Палестини та її народу перевершило зрадництво їх попередників по нормалізації. Заявляючи про підтримку і допомогу народу Гази, вони допомагають сіоністам на усіх рівнях і показують їх у кращому образі».

Також зазначається: «Подібні подарунки правителів Катару та їх приспішників по нормалізації євреям і допомога у зміцненні влади сіоністів у Палестині, а також старанна робота по розширенню зони іудейського впливу у регіоні означають лише настирливість у тому, щоб продовжити розривати відносини з власною Уммою. Правителі у мусульманських країнах вирішили остаточно перейти у ряди ворогів».

У заяві задається питання: «Хіба цієї політики і подій недосить для того, щоб палестинські рухи опору припинили покладатись на отруйну катарську підтримку, дистанціювались від катарського режиму і його злочинної ролі, націленої на тихе залагодження палестинської проблеми, і почали покладатись лише на свою Умму?!».

На завершення інформаційний офіс ХТ пише: «Правителі Катара та їх арабські колеги ніколи не находились у стані реальної ворожнечі з єврейським утворенням, щоб розглядати питання про його ліквідацію. Замість цього вони завжди допомагали йому вижити, будучи охоронцем його безпеки і уступаючи по кожному важливому питанню. Ми сподіваємося, що дуже скоро Умма поверне у свої руки відняту у неї владу, змістить усі зрадницькі режими, а потім назавжди викоренить єврейське утворення. Тоді не допоможе жалкування усім тим, хто брав участь у змові проти Умми і підтримував її ворогів».


Огляд новин «Ар-Рая»
27.11.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню