Верх цинізму, коли влада Тунісу забороняє проведення заходів, де закликають мусульман та їх армії підтримати Газу і звільнити Палестину

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«Туніська революція: початок підтримки Гази і звільнення Палестини»,

— під такою назвою 29 і 30 листопада 2019 року активісти і прибічники Хізб ут-Тахрір організували демонстрацію у туніському місті Хаммамет і фотовиставку в Ель-Муруджі, проінформувавши місцеву владу і отримавши дозвіл на правлення акцій. Проте згодом організатори заходів повідомили, що сили безпеки оточили ці місця і заборонили проведення яких-небудь акцій. Безперечно, це нагадує нам про тиранію Бен Алі та його стражів.

У відповідь на ці дії сил безпеки інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Тунісі виступив 01.12.2019 з заявою: «Суть зрадництва полягає у тому, що наші правителі приймають людей із сіоністського утворення, забезпечуючи їм захист під час проведення іудейських релігійних ритуалів на острові Джерба, який раніше був перетворений у військову казарму, і у той же час забороняють тунісцям підтримувати своїх братів у Палестині.

У чиїх інтересах вони забороняють акції?! Заклики Хізб ут-Тахрір до використання армій для надання допомоги палестинцям і аль-Аксі дратують наших правителів, або правителів сіоністського утворення?! Як вони можуть дозволяти у країні вільно вести заклики до гомосексуалізму і виконання угоди CEDAW, руйнуючих ісламську ідентичність тунісців, у той же час забороняти заклики до застосування Ісламу і звільненню ісламських святинь?! Своїми діями вони заслуговують на ганьбу у цьому світі і тяжкі страждання у Майбутньому житті!

Заборона політичної діяльності на основі Ісламу є одними із гірших злочинів. Що ж говорити про тих, хто забороняє закликати мусульман та їх армії до підтримки Гази перед обличчям сіоністської агресії і до звільнення Палестини і аль-Акси від окупанта?! Якщо нормалізація відносин з сіоністським утворенням вважається вищим ступенем зрадництва, то як ми можемо назвати того, хто приймає сіоністських паломників і перешкоджає підтримці Гази і звільненню аль-Акси?!

Ця заборона не завадить Хізб ут-Тахрір продовжити свій шлях до об’єднання мусульман та їх армій для звільнення Палестини.

Що стосується дій режиму, то вони заслуговують лише ганьби, яку можна додати у список зрадництв у відношенні Палестини.

Всевишній Аллах говорить:

ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ أَيْنَ مَا ثُقِفُوا إِلَّا بِحَبْلٍ مِّنَ اللَّهِ وَحَبْلٍ مِّنَ النَّاسِ وَبَاءُوا بِغَضَبٍ مِّنَ اللَّهِ وَضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الْمَسْكَنَةُ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ كَانُوا يَكْفُرُونَ بِآيَاتِ اللَّهِ وَيَقْتُلُونَ الْأَنبِيَاءَ بِغَيْرِ حَقٍّ ذَٰلِكَ بِمَا عَصَوا وَّكَانُوا يَعْتَدُونَ

«Де б їх не застали, їх спіткає приниження, якщо тільки вони не опиняться під покровительством Аллаха і покровительством людей. Вони потрапили під гнів Аллаха, і їх спіткала бідність. Це — за те, що вони не вірували у знамення Аллаха і несправедливо вбивали пророків. Це — за те, що вони ослухались і переступали кордони дозволеного» (3:112)».

 

Огляд новин «Ар-Рая»
11.12.2019

 

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню