Чи не вилучать американські прислужники урок із долі своїх попередників?

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В ніч на 3 січня 2020 року офіс Корпусу Стражів Ісламської революції (КСІР) об’явив про загибель 10 людей, у тому числі 5 іранців, перш за усе — голови підрозділу «Аль-Кудс» Касема Сулеймані, у результаті авіаударів США у Багдаді, пише агентство «Arabi 21».

Заява командування підрозділу «аль-Кудс» у складі КСІР по загиблим була опублікована офіційним іранським агентством новин «IRNA».

У заяві говориться, що число загиблих у п’ятницю внаслідок американського терористичного акту у Багдаді складає 10 людей, у тому числі 5 іранців і 5 іракців із «Сили народної мобілізації».

Зазначається у списках загиблих бійців КСІР, окрім командуючого підрозділу «Аль-Кудс» Касема Сулеймані: бригадний генерал Хусейн Джаафарі-Нія, полковник Шахруд Музаффарі-Нія, майор Хадіат-Тарімі і капітан Вахід Заманіан.

У п’ятницю вранці міністерство оборони США підтвердило ліквідацію Сулеймані у Багдаді по вказівці президента Дональда Трампа.

«Ар-Рая»: вбивство Касема Сулеймані показує, що Америка ані краплі не дорожить своїми прислужниками. Вони вбили в інтересах Америки десятки тисяч мусульман у Сирії, Іраку та в інших місцях, і навіть у самому Ірані. Проте ці послуги не врятували їх перед хазяїном. Як зазвичай, Сполучені Штати, використавши цих людей, позбавляються від них різноманітними способами. Чи не прийшов час зрозуміти, що Америка — наш справжній ворог і що вона маніпулює режимами та їх ополченцями як інструментами, не надаючи їм ніякого значення?!

 

Огляд новин «Ар-Рая»
08.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню