Племена аль-Кудса одностайно відхилили угоду «CEDAW»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Представники і старійшини племен аль-Кудса зустрілись у п’ятницю у таборі Шуафат по запрошенню Генерального секретаріату племен аль-Кудса і Палестини, щоб об’явити про повне неприйняття народом Палестини Конвенції про ліквідацію усіх форм дискримінації у відношенні жінок (CEDAW).

Зустріч, на якій були присутні тисячі жителів аль-Кудса і Палестини, була відкрита читанням Корану. Потім з промовою виступили старійшини племен із різних регіонів: аль-Халіля, Бейт-Лахма і аль-Кудса. Усі вони підкреслили неприйняття угоди «CEDAW» і усього, що суперечить Ісламу, а також зазначили, що палестинський народ буде протистояти усьому, що виходить із цієї угоди.

У заключній заяві говорилось, що мусульманські племена аль-Кудса виступають проти «CEDAW» і хочуть повного скасування дії угоди на території Палестини через протиріччя положенням Ісламу. Вони звернулись до Палестинської адміністрації (ПА), щоб та відмовилась від рішення встановити мінімальний вік вступу у шлюб і утрималась від прийняття будь-яких інших законів, які порушують Ісламський Шаріат.

Учасники зібрання підкреслили, що хочуть скасування феміністських організацій, які фінансуються з-за кордону і пов’язані з Заходом, особливо тих, які працюють для поширення пороку серед мусульман. У своїй заключній заяві племена закликали мусульман до захисту своєї честі і закликали офіційну владу припинити випробувати терпіння палестинців. Учасники наприкінці зустрічі підписали петицію, яка відкидає угоду «CEDAW» і усе, що суперечить положенням Ісламського Шаріату.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
08.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню