Організація ісламської співпраці — це інструмент у руках колонізатора для завдання шкоди мусульманам і руйнування її планів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Після зустрічі Організації ісламської співпраці, на якій обговорювалась так звана «Угода сторіччя».

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині у своїй заяві пише, що Організація ісламської співпраці робить усе для того, щоб не відповідати своїй назві, а країни-члени Організації зустрічаються тільки заради співпраці у зрадництві і гріху.

У коментарі Хізб ут-Тахрір зазначається, що країни-члени Організації ісламської співпраці у своїй завершальній заяві відкинули американський план по рішенню палестинської проблеми, відомої як «Угода сторіччя», підкреслюючи при цьому свою прихильність міжнародним рішенням і арабській мирній ініціативі, які скеровані на досягнення рішення по формулі «Дві держави для двох народів». Таким чином, зазначається у заяві Хізб ут-Тахрір, Організація доводить, що та не представляє Умму і не має до неї ніякого відношення, а, швидше, є інструментом колонізатора у мусульманських країнах, працюючи над реалізацією його проектів і збереженням його інтересів.

Далі у заяві пишеться: «Якщо б Організація ісламської співпраці була зацікавлена у захисті Палестини та її народу, то дійсно співпрацювала б по спільним мусульманським проблемам і прийняла б рішення, яке виражає почуття Умми і показує зв’язок Організації з Ісламом. Цим рішенням стало б повне звільнення Палестини шляхом мобілізації усіх і можливостей Ісламської Умми, особливо її армій. Але ці боягузливі правителі не гідні носити звання визволителів Палестини, оскільки вони давно зняли питання джихаду зі своїх рахунків і погодились стати рабами міжнародних сил».

На завершення коментаря інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині підкреслює: «Свідомість і рішучість Умми безперервно зростає, і тому подібний обман не буде мати успіх. Незабаром настане день, коли Умма виразить свою волю, вигнавши із своїх земель колонізатора і його інструменти, а потім анулювавши їх зрадницькі рішення. Тоді залишиться лише одне рішення, і полягає воно у тому, що ми — одна Умма, яка має свою владу і свою волю, а Палестина належить лише мусульманам, і ніяка сила на землі не завадить нам повернути її. У той день євреї та їх помічники дадуть відповідь за усе зло, завдане Ісламській Уммі».

 

Огляд новин «Ар-Рая»
12.02.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню