По спливанню півроку члени Хізб ут-Тахрір і старійшини племен усе іще перебувають у тюрмах об’єднання «Хаят Тахрір аш-Шам»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Згідно заяви інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії, турецький режим занепокоєний масовою кампанією, скерованої на зрив підсумків Сочинської конференції і її найбільш важливих пунктів, які пов’язані з відкриттям для режиму Асада міжнародних доріг у звільнених районах.

Особливо, як зазначається у заяві, Туреччину турбує участь у кампанії старійшин племен.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір пише: «Усе це спонукало турецький режим задіяти аль-Джулані у протистоянні членам Хізб ут-Тахрір і старійшинам племен у звільнених районах. Як наслідок, до репресій на різних рівнях вдалось не лише об’єднання «Хаят Тахрір аш-Шам», але й більшість інших угрупувань, пов’язаних з зарубіжними спонсорами».

Далі зазначається, що по спливанню більше шести місяців поборники Халіфату і старійшини племен усе іще перебувають у тюрмах, і поруч з цим об’єднання угрупувань продовжує арештовувати вірних прибічників революції, а режим Асада — піддавати інтенсивним бомбардуванням звільнені райони.

У заяві говориться: «Ця настирливість у репресіях рівносильна навмисному вбивству у зв’язку зі швидким падінням звільнених районів, що збільшує ймовірність потрапляння ув’язнених у руки тирана Башара Асада».

На завершення Хізб ут-Тахрір закликав усіх здійснити кроки для звільнення невинно ув’язнених із тюрем об’єднання угрупувань, підкресливши, що кожен щирий, незалежно від місця свого знаходження, повинен зайняти правдиву позицію, за яку буде нести відповідь перед Аллахом. Також було зазначено, що сирійці повинні звільнити озброєні угрупування від гегемонії країн-спонсорів і продовжити шлях до скинення режиму і встановлення влади Ісламу.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
12.02.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню