Активісти Хізб ут-Тахрір провели у північній частині сектору т Газа симпозіум «Угода сторіччя — це плід угоди в Осло. Як протистояти їй?»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У межах кампанії, запущеної Хізб ут-Тахрір у Палестині проти угоди Трампа, активісти партії організували 26 лютого 2020 року у північній частині сектора Газа політичній симпозіум під назвою «Угода сторіччя — це плід угоди в Осло. Як протистояти їй?».

З доповіддю виступив Набіль аль-Халябі, який зачепив декілька важливих тем, зазначивши, що палестинська проблема є ісламською і пов’язана з акидою Умми, що усвідомлює і розуміє неминучість пробудження Умми і прагнення повернути Палестину, а також, що усі зусилля Заходу — це лише спроба уповільнити пробудження, але не запобігти йому. Тому, як підкреслив доктор Набіль, можна побачити, що вони складають плани і програми того, як справитись з майбутньою світовою силою, яка буде представлена у Другому Праведному Халіфаті.

На думку Набіля аль-Халябі, реалізація цих програм і планів серед Умми покладена на правлячі режими у мусульманських країнах, які представляють собою інструменти колонізатора.

У своєму виступі д-р аль-Халябі заявив про те, що так звана «Угода сторіччя», об’явлена Трампом з метою ліквідації палестинської проблеми, нічого не значить для народу Палестини та Ісламської Умми.

«Це ляпас тим, хто заявив, що палестинську проблему треба вирішувати на основі міжнародних резолюцій. Насправді, міжнародна система служить інструментом сильних держав, і вони вдаються до неї, лише коли це необхідно для захисту їх інтересів. У решті випадків ці держави ігнорують будь-які міжнародні рішення», — сказав він.

На завершення д-р Набіль зазначив, що у майбутньому на Умму чекає велике благо і що зараз світ знаходиться на порозі народження держави, про яку передвіщав Посланець Аллаха ﷺ, як про п’яту стадію ісламської історії, сказавши: «Потім прийде Халіфат за методом пророцтва». Доктор попередив, що Заходу іще предстоїть зіткнення з Уммою та її державою, і що у той день для євреїв не знайдеться захисника, тому що усі країни будуть зайняті захистом власних інтересів.

 

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
04.03.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню