Спільнота «Аль-Вай» організувала в університетах Палестини заходи під гаслом «Єврейська освіта безчинствує, тому що відчуває безкарність»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Студентська спільнота «Аль-Вай» — крило партії «Хізб ут-Тахрір» — організувала у Палестинському політехнічному університеті, Університеті аль-Халіля та Університеті аль-Кудса «Абу-Діс» заходи з засудженням агресії єврейського утворення у Газі і нападу на палестинський народ.

У числі заходів були промови всередині університетів під гаслом «Єврейська освіта безчинствує, тому що відчуває безкарність», а також акції протесту перед університетами, у ході яких поширювались публікації і піднімались плакати з відповідними написами.

Активісти скерували заходи на донесення наступних ідей:

Єврейське утворення безчинствує тому, що відчуває безкарність через відсутність Халіфату і халіфа — захисників життя, честі і майна мусульман.

Єврейське утворення відчуває безкарність з причини бездіяльності мусульманських армій, які не надають допомоги палестинцям.

Єврейське утворення відчуває безкарність через правителів-зрадників, які служать ворогу своїми переговорами та ініціативами.

У публікації, поширеної серед студентів, спільнота «Аль-Вай» заявила, що єврейському утворенню іще предстоїть стикнутись з Уммою та її арміями у битві, яка виявить істину і Іслам, і тоді Халіфат покарає сіоністів за усі їх злочини.

 

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
04.03.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню