Настав час мусульманам усвідомити, що їх нація більш гідна бути лідером і керівником

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Пандемія COVID-19 розкрила неспроможність принципів ліберального капіталістичної світобудови у подоланні нинішньої кризи, що охопила увесь світ, хоча ця провальність стала ясною вже давно.

Мусульманам належало б нарешті усвідомити, що вони більш гідні, аніж Китай, Америка та усі країни світу, врятувати людей від хвороб та епідемій і позбавити людство від лиха капіталізму. Ісламська Умма володіє духовно-політичною доктриною, із якої виходить система рішень усіх людських проблем, і вона володіє матеріальними багатствами і потенціалом, яких немає в інших. Це вимагає від мусульман прийняття заходів до того, щоб втілити цю доктрину та її систему на практиці шляхом створення Праведного Халіфату, який забезпечить належний догляд за своїми громадянами, незалежно від їх релігії, етнічної приналежності чи кольору шкіри.

Халіфат буде прагнути не до матеріальної чи економічної вигоди, а, швидше, до вдоволення Аллаха, а потім — до осягнення інтересів своїх підданих. Ісламська Держава не буде ослаблена першими ж епідеміями і не буде у кризах шукати допомоги у своїх ворогів, з якими бореться, а буде використовувати свої можливості і потенціал Умми, а також усю науку і технології на службі людства. Ця держава завжди буде готова протистояти кризам і надзвичайним ситуаціям, виходячи із відповідальності держави, як того вимагають положення Ісламського Шаріату.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
15.04.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню