Час мусульман прийшов

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Коли, ріст, прогрес, перевага і багатство Заходу досягли своєї межі у минулому сторіччі, ми, мусульмани, заплатили за це високу ціну на усіх рівнях, покинувши міжнародну арену, зазнавши економічного, наукового і військового спаду і постраждавши від бідності, заборгованостей, залежності і роздробленості.

Проте спад Заходу і виникнення політичних, фінансових і економічних криз будуть набагато більше дорогими по вартості для нас, тому що колоніальне суперництво і наслідки цього будуть зростати і відбиватись на мусульманах.

Що стосується нашої економічної ситуації, то внаслідок поразки Заходу і його криз вона погіршиться, оскільки колонізатор захоче компенсувати свій дефіцит за наш рахунок, розграфляючи більше нашого багатства і поневолюючи наших дітей.

Поранена і голодна капіталістична система загрожує мусульманам та усім слабким народам на землі глобальним лихом.

Щоб уникнути того жахаючого майбутнього, яке нас очікує,ми, мусульмани, повинні сьогодні скористатись цією реальністю, щоб звільнитись від впливу Заходу, повернути собі владу, а Шаріату — панування. Потім ми покінчимо з капіталістичною системою, через яку людство опинилось у проваллі.

Якщо ми не виправимо ситуацію, тоді нас і усе людство чекають більше темні часи у тіні цієї жадібної і пораненої системи. Настав час мусульман.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
15.04.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню