Мусульмани-рохінджа страждають як від індусів, так і від буддистів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Комендантська година, введена в Індії у межах боротьби з коронавірусом, підвищила ризик голоду для мусульман Аракану, які живуть у таборах біженців у столиці країни, Нью-Делі, а також у регіоні Джамму і Кашмір.

Комендантська година не дозволяє гуманітарним організаціям дістатися до мусульманських таборів, які розташовані у районах, які охоплені цим рішенням влади Індії.

У зв’язку з цією новиною інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині у коментарі, розташованому на своєму сайті, заявив: «Наші брати із Аракана як і раніше страждають від рук індуїстських ворогів Аллаха. Їм загрожує смерть або від рук злочинців, або від голоду, якому їх піддають інші злочинці. І нікому немає діла до їх страждань. Причина такого ставлення до них полягає в тому, що вони — мусульмани, а мусульманські правителі викинули їх у країну ворогів Аллаха, які з радістю завдають їм шкоди. Звичайно ж, так звана «міжнародна спільнота» і її інститути мовчать, тому що жертвами є вороги Заходу. Але якщо б жертвами були немусульмани, ми б побачили багато засудження і стурбованості з боку Заходу і мусульманських правителів.

Через зрадництво правителів і відсутності влади Ісламу мусульмани виявились нікому непотрібними. Колонізатор переслідує нас і піддає нас нелюдських мукам, і немає нікого, хто міг би протистояти цьому і покарати по справедливості. У цей час правителі мусульман зайняті вираженням Заходу ознак любові і покори, як вони нещодавно зробили це, відправивши медичну допомогу в Італію, опікуна Ватікану. Іслам зобов’язує мусульманина надавати допомогу своїм братам, особливо цей обов’язок лягає на плечі мусульманських держав та їх озброєних сил. Але оскільки правителі не виконують цей обов’язок, виникла необхідність активізувати зусилля по створенню Халіфату, правитель якого поведе армії для надання допомоги слабким мусульманам. У той день халіф скаже мусульманам Аракана: «Сьогодні прийшла допомога».

 


Огляд новин Газета «Ар-Рая»
29.04.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню