Палестинська адміністрація використовує надзвичайний стан, щоб арештовувати тих, хто не згоден з нею чи хто захищає культуру Умми

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У вівторок 21 квітня 2020 року служба превентивної безпеки в Дура, аль-Халіль,прямо з вулиці викрала Ауса Абу Аркуба. Напередодні Абу Аркуб розкритикував в Інтернеті встановлення на стінах міського цвинтаря фрески з символікою комунізму та атеїзму.

Після звернення родини і друзів викраденого зі скаргою так само був заарештований д-р Алаа Амр і доставлений разом з Аусом Абу Аркубом у будівлю служби превентивної безпеки в аль-Халілі.

Використання Палестинською адміністрацією надзвичайного положення і пандемії для того, щоб примусити замовчати голос правди і посягнути на свободу захисників релігії, нічим не допоможе їй, а лише підсилить гнів палестинського народу. Це викрадення також підтверджує, що ті, хто пригноблює людей, арештовує їх і кидає у в’язницю за їх політичні погляди, зовсім не зацікавлений у їх здоров’ї і безпеці, що б ті не стверджували щодо цього.

Подібні репресії нададуть прибічникам істини і членам Хізб ут-Тахрір лише сили і рішучості іти по шляху заклику, наказу схвалюваного і заборони засуджуваного.

 


Огляд новин Газета «Ар-Рая»
29.04.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню