Тільки застосування Шаріату врятує Лівію

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Генерал-майор у відставці Халіфа Хафтар, американський агент, у четвер ввечері закликав лівійців прийняти «історичне» рішення, щоб країна управлялась згідно з Конституційною декларацією, яка прокладає шлях до громадянської держави.

Про це повідомляє агенство новин «Sputnik» 23 квітня 2020 року. За словами Хафтара, дії Президентської ради стали основною причиною поразки політичної угоди. Виступаючи на телевізійній передачі,генерал-майор заявив, що Президентська рада є зрадником і агентом, який користується послугами найманців і турецької армії. Він звинуватив Президентську раду, сформовану згідно з умовами Схіратської угоди, у погіршенні політичної та економічної ситуації у Лівії.

Газета «Ар-Рая»: сторони конфлікту у Лівії є інструментами зовнішніх гравців і не враховують інтереси народу. Фаіз ас-Сарадж, чий уряд був сформований за межами Лівії, а потім увійшов у країну під європейським захистом, нічим не відрізняється від Хафтара, відомого американського агента. Те, що відбувається у Лівії та інших мусульманських країнах, показує, до чого призводить відсутність Ісламу у політичному житті.

Основою відносин стали інтереси. Це примусило багатьох мусульман кинутись до ніг колонізаторів, щоб отримати частку ламкої влади, навіть якщо у шкоду Уммі та її релігії. Ці політики не приведуть Умму ні до чого хорошого, оскільки вони зв’язують свою долю з долею колонізатора. Сторони конфлікту у Лівії — не виняток. Їх продовжують використовувати у знищенні потенціалу, багатства і народу Лівії. Чи прийде усвідомлення до того, як стане пізно?!

 


Огляд новин Газета «Ар-Рая»
29.04.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню