О, народ Судану, приєднуйтесь до Хізб ут-Тахрір, щоб покласти край колонізатору і його прибічникам в усіх мусульманських країнах!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Коментуючи відеоконференцію «Друзів Судану», яка відбулась у минулий четвер 07.05.2020, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Судані заявив:

«Так звані «Друзі Судану» насправді є ворогами Судану, і вони не принесуть у країну нічого хорошого, оскільки шукають тут лише свої інтереси. Тим не менш, перехідний уряд Судану усе іще біжить за міражем, виконавши більшу частину їх умов. Він здійснив величезний шлях у реалізації рецепту МВФ, який полягає у скасуванні субсидій. Так уряд, скориставшись пандемією коронавірусу і тим, що люди сидять у своїх домах, підняв ціни на хліб, ліки, паливо і побутовий газ».

У заяві Хізб ут-Тахрір підкреслюється: «Судан не потребує зовнішньої підтримки чи відсоткових кредитів. Ця країна багата своїми плодючими землями і корисними копалинами. Швидше, як і іншим мусульманським країнам, їй потрібна правильна політична ідея, яка активізує енергію Умми і використає її потенціал в інтересах самих мусульман, а не їх ворогів. Це ж відбудеться лише в ідеологічній державі, в якій акида мусульман стане основою правління і керівництвом для рішення усіх проблем людей. Тобто це можливість лише у Праведному Халіфаті за методом пророцтва. Тому ми закликаємо суданський народ приєднатись до Хізб ут-Тахрір, щоб покласти край колонізатору, його прибічникам і помічникам в усіх мусульманських країнах, встановивши державу добра і справедливості».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
13.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню