Іранський режим продовжує злочинну політику в інтересах Америки

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Афганістані рішуче засудив іранську владу після того, як прикордонники побили і зіштовхнули у річку 58 афганців, які намагались перетнути кордон у напрямку Ірану. Як повідомляється, більше половини із них потонуло.

У заяві Хізб ут-Тахрір зазначається: «В ісламському регіоні Афганістан є однією із найбагатших на природні ресурси країн, але він не може скористатись ними через зрадництво правителів і панування колонізатора. А через бідність і нестачу продовольства мільйони молодих афганців вимушені мігрувати в інші країни».

Далі пишеться: «Іранський режим часто намагався представити себе у якості зразка для наслідування перед мусульманськими країнами, але він не вирішив ніякої проблеми цих країн і навіть зрадив мусульман усього світу, продовжуючи ганебно робити свій внесок в американську політику у регіоні. У результаті лицемірної політики уряду Ірану тисячі мусульман в Афганістані, Сирії, Іраку, Ємені та інших країнах піддаються тортурам і вбивствам. Такий огидний акт іранських прикордонників, які зіштовхнули молодих людей у річку, вказує на продовження злочинної політики іранської влади».

На звершення підкреслюється: «Концепція «національних інтересів» посіяла ненависть між мусульманами до такої міри, що афганці виправдовують вбивство пакистанців, а іранці виправдовують вбивство афганців. Такого роду репресії і лиха не припиняться, поки не будуть усунуті корінні причини — отруйні ідеї, такі як національні кордони, національні інтереси, неісламські режими та усе те, що нав’язується мусульманським країнам і приводить до розділення».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
13.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню