«Пекін +25: чи розсіялась ілюзія рівноправності статей?»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір видав брошуру

За підсумками всесвітньої кампанії і міжнародної онлайн - конференції Жіночим відділом Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір 30 травня 2020 року була видана брошура під назвою «Пекін +25: чи розсіялась ілюзія рівноправності статей?».

Кампанія проходила з березня по квітень поточного року з метою викриття брехливості ідей, що просуваються Пекінською декларацією і Платформою дій, прийнятих ООН в 1995 році, за допомогою яких людей намагаються переконати у тому, що «гендерна рівність» — це шлях до підвищення статусу, забезпеченню прав і покращенню рівня життя жінок на міжнародному рівні.

Брошура розкриває брехливість наявної картини навколо «гендерної рівності» та її замахувань на захист прав жінок і прогресу націй. В ній розглядаються причини поразки політики і законів в області «гендерної рівності», скерованих на покращення життя жінок, а також пояснюються ідеологічні і методологічні причини багатьох проблем, які стоять сьогодні перед жінками. Вона також розкриває істинну мету міжнародних угод по захисту прав жінок і «гендерній рівності», які призвели до поширення феміністських асоціацій і рухів за гендерну рівність в ісламських землях і мусульманських общинах по усьому світу.

Брошура пояснює, що Іслам і його політична система, тобто Халіфат, пропонують інший підхід і альтернативне бачення, перевірене часом і переконуюче розум, щоб дійсно покращити життя жінок і вирішити багато проблем, з якими вони стикаються. В ній представлена унікальна і всеохоплююча схема Ісламу, яка включає концепції, закони і системи, що підвищують статус жінок у суспільстві, забезпечують їх права, захищають їх від шкоди, піднімають їх рівень життя і досягають реального прогресу у державі.

Книга видана на арабській мові і доступна для скачування по наступному посиланню:

http://www.hizb-ut-tahrir.info/ar/index.php/resources/hizb-resources/68482.html

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
03.06.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню