Відкритий лист інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині агентству «Ma’anNews»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У відкритому листі, адресованому палестинському агентству «Ma’an News»,інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині виразив своє незадоволення тим, що агентство заохочує діяльність по розбещенню палестинських жінок, нападаючи на Іслам і просвіту Умми.

А також просуваючи західну культуру шляхом надання підтримки місцевим рупорам Заходу. Буд-то асоціації чи окремі люди, які продали свою релігію за долари США і європейські євро.

У листі вказується, що запрошення цих рупорів на свої програми є прямим ображанням народу Палестини і усієї Ісламської Умми.

У повідомленні говориться, що глузування над шаріатськими текстами і навмисне уникання їх правильних значень і шаріатських змістів є злочином і неповагою до Ісламу, за яке несе відповідальність самі агентство разом зі своїми західними рупорами.

Далі задаються питання: «Невже агентство та уся його мережа стануть платформою для нападок на Іслам і мусульманських жінок, для пропаганди невір’я, культури оголених тіл і занепаду?! Невже гроші для вас стали прийнятною ціною за продаж честі мусульман і протистояння Ісламу?!».

На завершення зазначається: «Наслідки антиісламізму, лояльності до пригноблювачів і колонізаторів катастрофічні. Продовження співпраці з цими злочинцями, які прагнуть розбестити мусульманську жінку і поширити культуру Заходу, викликає гнів Аллаха. Ісламська Умма ніколи не забуде тих, хто брав участь у змовах проти неї, її релігії і честі. Вона неодмінно відповість на усе зло,навіть якщо через деякий час. Побійтесь Аллаха і поверніться на прямий шлях. Покайтесь перед Аллахом за те, що ви зробили, і попросіть у Нього прощення і наставляння. Кваптесь принести вибачення народу Палестини за надання майданчика ненависникам Ісламу, поки для вас не стало занадто пізно».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
01.07.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню