Акції на захист Посланця Аллаха ﷺ

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/Туніс

У відповідь на кампанію проти Ісламу, Пророка Мухаммада ﷺ та усієї Ісламської Умми, початої Францією під приводом «свободи слова»,Хізб ут-Тахрір/Туніс організував акції протесту.

Зі свого боку, влада Тунісу перешкоджала проведенню акцій і намагалась розігнати людей, які направлялись до вулиці Революції у столиці країни, одночасно не допустивши проведення мітингу, запланованого на ранок четверга, 29 жовтня, перед Муніципальним театром.

Сили безпеки оточили місце, де було заплановано провести мітинг, і заарештували декількох членів Хізб ут-Тахрір: Мухаммада Аляуддіна Арфауі, Мухаммада Алі ас-Салімі, Мухаммада Аміна аз-Заватні і Суфьяна аль-Аббасі.

Тим не менш, члени Хізб ут-Тахрір змогли поспілкуватись з багатьма людьми на вулицях столиці,переконуючи їх у необхідності захисту Посланця Аллаха ﷺ.

Місцеві ЗМІ зуміли зняти випадки нападів на учасників акцій у столиці.

Поруч з активністю Хізб ут-Тахрір у столиці Тунісу,активісти в Кайруані провели акцію протесту, виступивши проти ворожих дій Франції по відношенню до Пророку ﷺ. На акції з промовою виступив Іззуддін Ауішаві, згадавши злочини Франції і відповідь Халіфату у часи султана Абдульхаміда II, а потім закликав народ Тунісу, у першу чергу — маючих силу і вплив, встати на сторону Умми і захистити релігію і Посланця Аллаха ﷺ за допомогою створення держави Ісламу. Учасникам акції також вдалось поспілкуватись з людьми на вулицях міста, переконавши їх у необхідності захисту Ісламу і Пророка Мухаммада ﷺ за допомогою встановлення Ісламської Держави.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
04.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню