Огляд новин газети «Ар-Рая» 07.10.2020

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Це одне із найвидатніших явищ — нормалізація з єврейським утворенням — іде швидкими темпами на очах у всієї Умми та її армій.

Війська мусульман нічого не роблять, щоб зупинити учасників цієї дії. А ті, хто підписав злощасну угоду з євреями, не відстають від тих, хто підписав. Оман приймає єврейських гостей і гостює у єврейського утворення. Катар — посередник між євреями і Сектором Газа. Саудівський режим на землі Двох Святинь відкрив свій повітряний простір для літаків єврейського утворення, яке окупувало третю святиню мусульман. Турецький режим як і раніше визнає право євреїв на окуповану Палестину. І дійсно, це одне із найвидатніших явищ. Усе, що ми бачимо, відбувається як звичайна дія між братами, а розбіжності стосуються лише поглядів по демаркації кордонів.

 

Чотири чинника, які вказують на швидке зникнення єврейського утворення

Палестина — це Благословенна Земля, на якій знаходиться Кудс,місти Ісри і Міраджу. Палестина знаходиться у серцях мусульман, навіть якщо вони вимушені терпіти правителів - рувайбіда, які підкоряються колонізатору замість підкорення Аллаху. Палестина і Кудс належать усім мусульманам, а не цим зрадникам. Нормалізація відносин з державою, що окупує Палестину,поставить на цих правителях печатку ганьби і безчестя аж до того дня, який обіцяний Аллахом. Палестина повернеться до мусульман після битви з окупаційними військами євреїв у той самий день, коли армії мусульман будуть скандувати «Аллаху Акбар». Перемога нам обіцяна Посланцем Аллаха ﷺ, який сказав:

لَتُقَاتِلُنَّ الْيَهُودَ فَلَتَقْتُلُنَّهُمْ حَتَّى يَقُولَ الْحَجَرُ يَا مُسْلِمُ هَذَا يَهُودِيٌّ فَتَعَالَ فَاقْتُلْهُ

«Ви неодмінно битиметесь з євреями і вб’єте їх, що навіть камінь скаже: «О, мусульманин! Ось єврей за мною! Підійди і вбий його!» (Муслім).

Кожен повинен розуміти, що армії мусульманських країн — це наші сини, наші брати і діти наших народів, і серед них є щирі воїни, яким потрібно відкрити очі і спонукати до звільнення Палестини від єврейського утворення, яке окупувало благословенну землю і сіє зло на ній при підтримці правителів із мусульманських країн, які замість того, щоб боротися з ним, охороняють його безпеку. Якщо б не підтримка правителів-зрадників, то єврейське утворення не дожило б до наших днів, оскільки в серйозній битві воно не здатне устояти проти мусульман. Аллах говорить:

لَن يَضُرُّوكُمْ إِلاَّ أَذًى وَإِن يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الأَدْبَارَ ثُمَّ لاَ يُنصَرُونَ

«Вони не завдадуть вас ніякої шкоди, окрім докучання. Якщо ж вони будуть битися з вами, то повернуться до вас спиною, після чого їм не буде надана допомога» (3:111).

Таким є їх положення і таким є їх якості. Але замість того, щоб воювати з окупантом, правителі мусульман взаємодіють з ним на основі мирних угод, а замість того, щоб вигнати євреїв із палестинських домів, правителі визнають за ними право на ці дома. Аллах говорить:

وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُم مِّنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ

«Вбивайте їх, де б в їх не зустріли, і виганяйте їх звідти, звідки вони вас вигнали» (2:191),

قَاتَلَهُمُ اللّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ

«Нехай погубить їх Аллах! До чого ж вони відвернуті від істини» (63:4).

Палестинська проблема вирішиться тільки так, як вирішилась у перший раз — поверненням правління по Ісламу і спорядженням військ, що устрашають ворогів Аллаха. Це відбудеться тільки за допомогою встановлення Праведного Халіфату. Держава Ісламу знищить єврейське утворення, яке більше сімдесяти років оскверняє чисті землі Палестини. Околиці аль-Акси знов повернуться у володіння Ісламу, ставши частиною великої держави. Усе це ми побачимо у найближчому майбутньому, і на це вказують чотири чинники:

1 — Ісламська Умма є кращою общиною, виведеною на благо людства. Аллах говорить:

كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ

«Ви є кращою із общин, яка з’явилась на благо людства» (3:110).

Ця Умма не потерпить образ і не забуде свої святині, як би тирани і вороги не старались.

2 — Аллах обіцяв мусульманам намісництво на землі. Аллах говорить:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі» (24:55).

Посланець Аллаха ﷺ пророчив повернення Халіфату, сказавши:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«Потім буде Халіфат за методом пророцтва» (Ахмад).

3 — У нас є хадіс, який передвіщає битву і перемогу над іудеями:

لَتُقَاتِلُنَّ الْيَهُودَ فَلَتَقْتُلُنَّهُمْ حَتَّى يَقُولَ الْحَجَرُ يَا مُسْلِمُ هَذَا يَهُودِيٌّ فَتَعَالَ فَاقْتُلْهُ

«Ви неодмінно битиметесь з євреями і вб’єте їх, що навіть камінь скаже: «О, мусульманин! Ось єврей за мною! Підійди і вбий його!» (Муслім)

4 — В Уммі є партія, яка вірна Аллаху і працює над здійсненням того, що обіцяв Аллах і Його Посланець ﷺ. Ця партія прониклива, і вона веде Умму до того, що дарує їй життя і силу, а також перемогу у цьому житті і прощення у наступному.

Виходячи із вищесказаного, можна упевнено сказати, що в Уммі є чинники перемоги. З дозволу Аллаха, вона встановить Халіфат і звільнить Кудс, знищивши тиранів, їх хазяїв і помічників.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ* بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний» (30:4,5).

 

Спільнота «Свідомість» провела заходи проти нормалізації відносин з єврейським утворенням

Студентська спільнота «Свідомість» організувала у Політехнічному університеті аль-Халіля низку заходів під назвою «Вони хочуть нормалізації під списами окупантів, а палестинці чекають на визволителів».

Заходи були скеровані на розкриття суті нормалізації з єврейським утворенням та її наслідків для палестинської проблеми за допомогою спілкування зі студентами і обговорення найбільш важливих концепцій, які повинні бути усвідомлені. Активісти хотіли донести, що проти окупації повинна бути тільки війна, об’явлена державою мусульман до повного знищення єврейського утворення. У той же час організатори звернули увагу студентів на те, що будь-які взаємодії з окупаційними силами розцінюються як зрадництво у відношенні усіх мусульман.

Члени спільноти «Свідомість» також хотіли донести, що бажання правителів відкрито об’явити мир з єврейським окупантом не залишиться непоміченим, швидше, народи повстануть і зметуть трони цих зрадників.

У ході заходів студентам пояснювали, що кардинальне рішення палестинської проблеми та інших проблем в ісламському світі полягає не у тому, щоб лягти під ноги євреїв, а в тому, щоб встановити корону усіх фардів — Праведний Халіфат.

Окрім того, активісти розвісили плакати і банери по усьому університету.

Варто відзначити, що заходи були тепло і активно зустрінуті студентами університету.

 

Режим в Тунісе продовжує обмежувати діяльність Хізб ут-Тахрір

Хізб ут-Тахрір/Туніс засудив правлячий режим і його спільників за продовження підлої політики колишнього президента Ес-Себсі по обмеженню діяльності Хізб ут-Тахрір, що нагадує політику скинутого Бена Алі.

Газета «Ат-Тахрір» організувала в штаб-квартирі Хізб ут-Тахрір форум під заголовком «Злочин у Тунісі:випадковість чи криза режиму?». Безпосередньо перед початком форуму люди, прийшовши на захід, стикнулись з силами безпеки, які перекрили єдиний коридор, який веде до штаб-квартири партії.

У прес-релізі, опублікованому інформаційним офісом Хізб ут-Тахрір у Тунісі, зазначається: «Подібні провокації не завадять Хізб ут-Тахрір продовжити шлях до створення Праведного Халіфату, в якому здійсняться усі прагнення мусульман Тунісу за допомогою застосування системи Ісламу в ісламських землях. Це дозволить їм відновити свою владу, безпеку і повернути багатства після вигнання колонізатора, який знищує усе живе і неживе, захоплює ресурси країни і позбавляє людей засобів до існування».

 

У боротьбі з Ісламом Росія у черговий раз проявила свою ідейну слабкість

16 вересня 2020 року Південний окружний військовий суд в Ростове-на-Дону виніс вироку у відношенні вісьмох мусульман із Криму, по «справі другої Бахчисарайської групи Хізб ут-Тахрір».

Семеро із них були засуджені на строки від 13 до 19 років. Слідство і судовий процес, по суті, сумарно тривали три роки.

Зі свого боку,інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні пише: «Увесь абсурд винесеного вироку полягає у тому, що основу звинувачення у цій «справі про тероризм» складає не планування, підготовка чи здійснення терактів, а публічне зібрання (сухбет) в мечеті міста Бахчисарай, на якому були присутніми десятки людей. У вину засудженим мусульманам в провину ставиться читання релігійної літератури і розмови про Іслам».

В заяві також підкреслюється: «Це явно політичний, а не судовий вирок викриває власну неспроможність іще і тим, що «зброєю злочину»,які належать знищенню, згідно тексту вироку, визнані телефони, жорсткий диск, планшет, ноутбук і клавіатура (!)».

На завершення вказується: «Безперечно, брехня і підступи, які плете сьогодні російська влад проти Ісламу і його послідовників, приречені на повне відторгнення з боку мусульман і Росії, і Криму».

 

Хізб ут-Тахрір/Сирія: Політичне рішення відкидається, його прибічники засуджуються, а джерело — проклинається

У межах кампанії «Ні — злочинному політичному рішенню! Так — скиненню режиму і встановленню Халіфату!» у таборі Атшан, який входить у групу таборів Атма, що на півночі Ідлібу, члени Хізб ут-Тахрір організували акцію, закликаючи до того, щоб зламати американську пастку, оскільки політичне рішення відкидається, його прибічники засуджуються, а джерело — проклинається.

 

Макрон, це твоя цивілізація у кризі, а не Іслам!

Президент Франції Емманюель Макрон у ході виступу у паризькому передмісті ЛеМюро заявив, що Франція повинна протистояти радикальному ісламізму, який прагне встановити паралельну систему і заперечує республіку. Під час презентації плану дій проти сепаратистських тенденцій, особливо екстремістського ісламізму, Макрон сказав, що Іслам сьогодні переживає кризу по усьому світу з причини різних течій всередині цієї релігії.

На початку грудня планується внести в кабінет міністрів законопроект про сепаратистські тенденції, а потім обговорити його у парламенті у першій половині 2021 року, тобто перед президентськими виборами 2022 року.

«Ар-Рая»: не ісламська релігія, о,хворий Макрон, а ви і ваша цивілізація переживаєте кризу! Іслам зганьбив вас, викрив брехливість вашої культури, жалюгідність ваших принципів і непридатність ваших цінностей та ідеалів. Ви колонізували ісламські землі, вбивали мусульманські народи, грабували їх багатства, оскверняли їх святині. Кожного разу, коли з’являється світло Ісламу, виявляється несправедливість капіталізму, яким ситі юди усієї землі, у тому числі — ваш народ, як це видно на прикладі «жовтих жилетів».

Іслам — ваша проблема, оскільки знов бачиться світанок цієї релігії і вона готується до встановлення держави, а Ісламська Умма відкидає усе інше, але ви хочете зупинити цей підйом.

يُرِيدُونَ أَن يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَن يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Проте Аллах не допустить цього і завершить поширення Свого світла, навіть якщо це ненависно невіруючим» (9:32).

 

Правителі Лівану ідуть в ногу з відкритим зрадництвом і нормалізацією

Спікер парламенту Лівану Набіх Беррі об’явив, що була досягнута рамкова угода про демаркацію сухопутних і морських кордонів між Ліваном та «Ізраїлем», пише «AlJazeera» 01.10.2020.

По словам Беррі, «це принесе економічну вигоду Лівану».

Він сказав, що його країна проведе переговори з «Ізраїлем» про демаркацію сухопутних і морських кордонів під егідою ООН і при американському посередництві.

Ліванський політик додав, що «дві сторони попросили Сполучені Штати виступити у якості посередника в демаркації морських кордонів, і Америка готова до цього».

Відповідаючи на питання про зв’язок цього кроку з хвилею нормалізації між «Ізраїлем» і деякими арабськими країнами, Набіх Беррі вказав, що він «працював над цією угодою на протязі десяти років, перш ніж араби наблизились до нормалізації».

«Ар-Рая»: ліванський режим не міг чекати довго після того, як Емірати і Бахрейн випередили його у відкритій нормалізації. Заява Набіха Беррі стала новим епізодом зрадництва у ланцюжку відкритої нормалізації з єврейським утворенням під приводами і виправданнями, які є не меншим злочином, аніж сама нормалізація. Спікер ліванського парламенту заявив, що він «працював над цією угодою на протязі десяти років, перш ніж араби наблизились до нормалізації»« і що цей крок принесе економічну вигоду Лівану.

З іншого боку, суданський режим продовжує торгуватись за суму, яку він отримає в обмін на нормалізацію.

Надумані аргументи, які мусульманські правителі приводять у виправдання нормалізації з єврейським утворенням, не здатні обдурити мусульман. Усі знають, що мета нормалізації — політична, що нормалізація відбувається за наказом Америки, нинішня політика якої полягає у тому, що за допомогою угод про нормалізацію закрити палестинську проблему на регіональному рівні, паралельно працюючи над закриттям проблеми на місцевому рівні. Звичайно ж, усе це вигідно єврейському утворенню Очевидно, що цей час для нормалізації був вибраний Трампом,щоб досягти політичних вигід, які допоможуть йому у виборчій кампанії. На це вказує і те, що Помпео приписує близькосхідне досягнення адміністрації Трампа, заявляючи, що це — плоди дипломатичних зусиль, які докладаються останні три роки.

 

Наставляння жителям Єгипту

О, жителі Єгипту! Не повторюйте помилок минулого. Раніше ви підняли гасло «Народ хоче скинути режим», але обмежились скиненням лише голови режиму. Нехай ваш протест буде лише заради Аллаха. Просіть допомоги тільки у Господа світів. Просіть допомоги проти нинішнього фараону Єгипту — ас-Сісі і його режиму. Нехай ваш рух буде тільки заради вдоволення Аллаха у цьому і наступному світі. Прагніть до скинення тирану і тагуту, а потім до встановлення Халіфату і Шаріату. Не погоджуйтесь з компромісним рішенням, оскільки це стане кінцем вашого руху. Стережіться мати справу з Заходом, а особливо — з Америкою. Обірвіть усі зв’язки з ними. Не забувайте по те, що ас-Сісі — це ставленик Америки, і усе те, що він робить з вами, відбувається завдяки підтримці Сполучених Штатів. Не довіряйте Америці, її допомозі і обіцянкам.

Дехто вже повірив їй у 2011 році і поквапились у Білий дім, але вона скинула їх владу і замінила їх іншими, а вони досиджували свої дні у тюрмах. Нехай ваша революція буде заради Аллаха і по шляху Аллаха. Увесь ісламський світ дивиться на ваш рух і сподівається, що ви позбавитесь від фараону і його режиму, а потім встановите на його місці Халіфат.

 

Тільки військові дії, а не порожні слова звільнять Палестину

Голова алжирського режиму Абдульмаджид Теббун підкреслив необхідність створення незалежної суверенної палестинської держави зі столицею в Кудсі. У своєму виступі на сімдесят п’ятій сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку він зазначив, що справедливе і всеохоплююче рішення палестинської проблеми і відновлення прав палестинського народу за допомогою створення незалежної Палестинської держави як невід’ємного і беззаперечного права палестинців є ключем до стабільності на Близькому Сході. Таку ж позицію висловили голови Йорданії, Туреччини і Тунісу.

Коментуючи це, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині пише: «Простеживши за позиціями режимів, які заявляють, що стоять на боці Палестини і виступають проти нормалізації відносин ОАЕ і Бахрейну є єврейським утворенням, можна подумати, що у цих країн є рештки честі і гордості. Але при уважному вивченні проблеми виявляється, що ці країни відкидають нормалізацію не тому, що вважають це зрадництвом, а тому, що ці угоди відбулись до врегулювання проблеми на користь єврейського утворення в обмін на скудну державу менше аніж на чверті території Палестини.

Також виявляється, що деякі із цих країн, такі як Туреччина і Йорданія, вже десятиріччями знаходяться у нормалізації, і на їх території майорить прапор єврейського утворення, і що ці країни засуджують нормалізацію інших, тому що самі знаходяться в нормалізації на протязі тривалого часу, і їх нинішня позиція не поставить їх у скрутний стан перед власними народами. Ці гучні заяви — лише продовження зрадництва і втілення американського плану по розчленуванню Умми, яку більше не обманюють порожні промови. Мусульмани повинні негайно скинути свої зрадницькі уряди і мобілізувати армії для звільнення благословенної землі, як колись вона була звільнена Салахуддіном».

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню