Палестинська адміністрація готова до будь-якого рішення, окрім рішення Шаріату

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Прем’єр-міністр ПА Мухаммад Штайе виразив сподівання на те, що обрання нового американського президента Джо Байдена стане проблиском надії на просунення по серйозному політичному шляху, заснованому на міжнародній легітимності, і на роботу по припиненню конфлікту.

Про це повідомляється на сайті «Ma’anNews» 09.11.2020.

«Ми сподіваємося на двобічні відносини, засновані на цінностях права, справедливості і рівності, для досягнення безпеки і миру», — додав він на початку засідання кабінету міністрів.

Штайе поскаржився на те, що «Ізраїль» продовжує конфісковувати землі і будувати поселення, заявивши: «Поселення — це ворог миру, і «Ізраїль» повинен припинити будувати поселення і конфісковувати землі. Число поселенців на Західному березі і в аль-Кудсі досягло 750 тис. людей, що складає 25% від загальної чисельності населення Західного берегу».

Прем’єр-міністр ПА сказав: «Ізраїль» повинен вибрати між рішенням «дві держави» чи демографічним таненням, оскільки у нас більше євреїв на 250 тисяч людей».

«Ар-Рая»: після перемоги і приходу до влади в Америці нової адміністрації Джо Байдена Палестинська адміністрація спробує показати свою згоду з усілякими можливими проектами колоніального Заходу по ліквідації палестинської проблеми. Тому прем’єр-міністр Мухаммад Штайе сказав: «Ізраїль» повинен вибрати між рішенням «дві держави» чи демографічним таненням, оскільки у нас більше євреїв на 250 тисяч людей». Таким чином, він залякує євреїв британським рішенням «одна держава», яке зникло з падінням британського впливу, і демонструє своє переживання за демографічне танення євреїв у випадку, якщо вони виберуть рішення «одна держава». У той же час це показує готовність влади прийняти будь-яке рішення, запропоноване колонізатором.

Палестинська адміністрація кожного разу підтверджує, що вона готова визнати будь-яке рішення і проект, окрім ісламського, який полягає у тому, що земля Палестини є ісламською землею, і вона повинна бути повністю звільнена від єврейського утворення руками Ісламської Умми та її армій.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
18.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню