Послання до решти вірних членів військових фракцій у Шамі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Звертаючись до решти вірних членів воєнізованих фракцій на благословенних землях Шаму, ми говоримо:

Ви самі створили причину своєї поразки і спаду революції після того, як призначили над собою керівниками найгірших людей. Жоден із них до цієї благословенної революції навіть не мріяв опинитись на цій посаді.

Гірше усього те, що ці керівники зрадили і співпрацювали з «прибічниками», які стали отруйним кинджалом, встромленим у вашу спину і спину вашої революції після того,як вони зробили себе гарантами для вас, хоча вони є лише гарантами вашої загибелі і призупинення вашої революції.

У цьому відношенні особливо виділяється Туреччина, яка зв’язала вам руки і продала ваші жертви, кров ваших мучеників і усе, чим ви пожертвували на шляху звеличення Слова Аллаха. Ердоган проводив конференції і переговори, щоб врятувати злочинний сирійський режим. На цих зустрічах були укладені угоди, згідно яким ваші регіони були здані в руки тирану і навіть продана ваша революція цілком. Дозволивши так званим «прибічникам» приймати ключові рішення по революції, ви самі вирили для себе могилу.

Нашим обов’язком є повернути собі право приймати рішення і виправити курс. Тому ми продовжимо закликати вас в надії на те, що ви встанете на сторону своєї революції і свого народу, який,як і раніше, довіряє вам і готовий підтримати усіма можливими способами будь-які щирі дії проти злочинного режиму.

Час вам позбутися від залежності, стряхнути приниження і безчестя, відвернутись від тих хто став причиною ускладнення революції, повернути усе у тому вигляді, в якому вона почалась, і іти до своєї мети — скиненню злочинного режиму і встановленню панування Ісламу. Тільки такими діями ви забезпечите підтримку і любов свого народу і заслужите допомогу Аллаха, тому що тільки Він є вашим помічником і тільки заради Нього треба жертвувати своїм життям і кров’ю.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
18.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню