Перехідний уряд Судану поглиблюється у зрадництві, вступаючи у нормалізацію відносин з єврейським утворенням

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Газета «NewYorkTimes» повідомила, що у Білому домі ведуться приготування до підписання мирної угоди між Суданом і єврейським утворенням у грудні поточного року після того, як Конгрес США прийняв рішення виключити Судан із списку «країн-спонсорів тероризму».

Щоб приховати своє зрадництво,аль-Бурхан почав вимагати від Конгресу внести поправки у законодавство США, які відновлять «суверенний імунітет» Судану,хоча інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Судані порахував це «пилом у вічі».
Газета підтвердила, що у телефонній розмові аль-Бурхана і Помпео обговорювались питання організації церемонії підписання.

У прес-релізі інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір пишеться: «Правителі Судану привчили людей у доленосних питаннях Умми робити поступки і іти на угоди з Америкою, яка висуває усе більше умов і інструкцій для досягнення своїх цілей і інтересів».

Далі у прес-релізі питається: «Як може мусульманський правитель відмовитись від святинь і поставити під загрозу безпеку своєї країни при єдиній умові, що буде прийнятий закон, який може бути змінений згідно з настроями і забаганками американських політиків?!».

Також зазначається: «Америка практикує шантаж у відношенні цих маріонеткових урядів. Спочатку вона обумовила видалення Судану із списку країн-спонсорів тероризму відокремленням півдня, потім зобов’язала уряд аль-Башира брати участь у брудних війнах Америки у світі проти Ісламу і мусульман в ім’я війни з так званим «тероризмом», потім Америка почала вимагати від аль-Башира змінити деякі закони, засновані на Шаріаті. А коли з’явився перехідний уряд, американська адміністрація постановила, що Судан повинен виплатити 70 мільйонів доларів компенсації родинам жертв вибуху есмінця «Коул» і 335 мільйонів доларів родинам жертв вашингтонських посольств в Кенії і Танзанії. І коли перехідний уряд покірно погодився, Америка наказала йому нормалізувати відносини з єврейським утворенням. Кожного разу, коли ці жалюгідні уряди ідуть на поступки, у Америки починає текти слина, і вона ставить іще більше умов. Тепер Америка обіцяє видати імунітет від імені Конгресу США в обмін на прогрес у нормалізації відносин з єврейськими окупантами».

На завершення Хізб ут-Тахрір звертається з закликом: «Дії цих віроломних урядів, які вступають у змову з ворогами, продаючи країну і принижуючи народ, підтверджують, що немає жодної сили чи держави, яка зможе гідно відповісти ворогам мусульман, окрім Праведного Халіфату, обіцяного Аллахом і Його Посланцем ﷺ».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
09.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню